Sevgililerin hastane kaçamağı. Hastanede gizli kaçamak yapan iki sevgili, orada bulunan seni rahatsız eder mi?

Merhabalar..
Sevgililerin hastane kaçamağı. Hastanede gizli kaçamak yapan iki sevgili, orada bulunan seni rahatsız eder mi?
Her defasında bu kadarı olmaz desek bile daha ötesi çıkıyor karşımıza. Belki yapan vardır ama ben ilk kez duydum böyle bir eylemin varlığını. İki sevgili koca Antalya şehrinde kaçamak yapacak yer bulamıyorlar sanırım ki bu eylemi hastanede gerçekleştiriyorlar.

Olay şöyle meydana geliyor;

Türkiye'nin ilk akıllı hastanesi olan, modern ve en son teknoloji donanımlı 400 yataklı Antalya Kepez Devlet Hastanesinde iki sevgili 7. katında kaçamak yapıyorlar ve kameralara işte bu şekilde takılıyorlar. Tabi ki iş işten geçtikten sonra.

Yetkililer o sırada o katta kimse bulunmamasının sebebini bakım çalışması olduğunu söylüyor. Hatta bakteri olmasın diye o katın tüm musluklarını açık halde tuttuklarını söylüyor. Artık nasıl bunu öğreniyorlarsa görüntülerdeki çift bu olaydan faydalanıp kaçamak yapıyorlar. Hastanede ihmali olanlar için soruşturma başlatılıyor tabi ki.

Bana geri kafalı diyebilirsiniz ama ben o an hastanede bulunan bir hasta yakını olsam son derece rahatsız olurum. Sağlık personeli olduğum için zaten her gün öyle vakalarla karşılaşıyorum ki hani insanın bünyesi kaldırmıyor. O an sağlıktan başka bir şey düşünemiyorsun.

Ayrıca hepimizin bir çok yakını hastanelere gidiyor. Ortamı biliyorsunuz. Canla başla sağlık için koşturulduğunu. Bu normal mi sana göre. Konu hakkında ne düşünüyorsun?