Merhabalar.. Her defasında bu kadarı olmaz desek bile daha ötesi çıkıyor karşımıza. Belki yapan vardır ama ben ilk kez duydum böyle bir eylemin varlığını. İki sevgili koca Antalya şehrinde kaçamak yapacak yer bulamıyorlar sanırım ki bu eylemi hastanede gerçekleştiriyorlar.
Olay şöyle meydana geliyor;
Türkiye'nin ilk akıllı hastanesi olan, modern ve en son teknoloji donanımlı 400 yataklı Antalya Kepez Devlet Hastanesinde iki sevgili 7. katında kaçamak yapıyorlar ve kameralara işte bu şekilde takılıyorlar. Tabi ki iş işten geçtikten sonra.
Yetkililer o sırada o katta kimse bulunmamasının sebebini bakım çalışması olduğunu söylüyor. Hatta bakteri olmasın diye o katın tüm musluklarını açık halde tuttuklarını söylüyor. Artık nasıl bunu öğreniyorlarsa görüntülerdeki çift bu olaydan faydalanıp kaçamak yapıyorlar. Hastanede ihmali olanlar için soruşturma başlatılıyor tabi ki.
Bana geri kafalı diyebilirsiniz ama ben o an hastanede bulunan bir hasta yakını olsam son derece rahatsız olurum. Sağlık personeli olduğum için zaten her gün öyle vakalarla karşılaşıyorum ki hani insanın bünyesi kaldırmıyor. O an sağlıktan başka bir şey düşünemiyorsun.
Ayrıca hepimizin bir çok yakını hastanelere gidiyor. Ortamı biliyorsunuz. Canla başla sağlık için koşturulduğunu. Bu normal mi sana göre. Konu hakkında ne düşünüyorsun?
Sevgililerin hastane kaçamağı. Hastanede gizli kaçamak yapan iki sevgili, orada bulunan seni rahatsız eder mi?
Kadının girerkenki ve çıkarken ki elbiseleri neden farklı ve 4. Resimde erkeğin tshırtı sıyrılmış... Resimlerde tuhaf. .. ve bunlar kamera oldugunu bilmiyorlar mı?
Bence rahatlığın bu jadarı reklam kokuyor... Yaptıklarına gelince... Kuzey-güney dizisini hatırlattı bana oradada kuzey Simay ile hastanede yatakta sevisiyordu...
Hastane de su eylemi yapıcak insan zavallıdır bence. Bu heriften baba o kadından anne olmaz.
Eğer yanlış anlamıyorsam kaçamaktan kastın cinsel bişey. Eğer öyleyse durum cidden iğrenç. Bir alt katta evlatlarına babasının ölüm haberi verilirken üst katta öyle bir şeyin oluyor olması mide bulandırıcı. Kat o an boş olsa bile tesadüfi olarak biri geçse, hatta oradan geçen kişi küçük yaşta biri olsa durum daha da berbat.
Bence durum çok acıklı. Bu iki kişi daha hastanenin ne demek olduğunun ve insanların hastaneye gitme sebebini bile bilmiyorlar.. Sevgiyi aşkı o kada ucuzlattılar ki hastaneyi bile ilişki yaşanacak bir yer olarak görebiliyorlar. Allah akıl fikir versin ! Diyorum.
Kaçamak derken ne yapmışlar , işte benim orası önemli. Aklıma gelen yalan işleri yapmışlarsa , doğru yapmamışlar. Yani sadece el ele tutuşmuşlar , sarılmış vesaire ise abartmaya gerek yok. Fotoğraftan anladığıma göre kucağına almış ama bu gençleri ve hastane personelinin suçu ne , yani neyle suçlanacaklar ya da suçlanıyorlar. Ortada bir suç varsa , suçlu aranır. Tabii suç olması için de kanunen ve hukuken olmalı.
Bizim önce kişisel ahlakımızı güncellememiz lazım, sonra toplumsal ahlak kendiğiliğinden oturur. Yani bu iki sevgili toplumdan yaptıklarından değil kendilerini getirdikleri bu duruma utanmalı diyeceğim, utansa yapmazdı zaten..
Geri kafalılıkla alakası yok. Hastane okul gibi yerleri bu amaçla kullanmaları gerçekten çok berbat bir şey. Git otelde evinde ne yapıyosan yap ama kurumsal alanlardada yapma kardeşim. Rezalet.
bu tür şeyler malesef Türkiyede çok olur insanlar artık ahlak düzeyi o kadar yozkaşmış ki , her durumdan faydanma youna gidiyorlar... son derece mide bulandırıcı ne denilebilirki..
Kesinlikle seni haklı buluyorum Funda ne kadar ayp yaptıkları gerçekten, eğer tanık olsaydım ben de rahatsız oluyordum ve şu anda rahatsız oldum ciddi ciddi.
Hiç kimsenin olmadığı bir katta yaptıklarından banane! Kameralar olmasa bu haberle olay olacaklar mıydı? Ülke batıyor milletin peşine düştüğü haberlere bak!
Iste abicim evin anahtarlarini bune boyle sokakta yapacak insanlar utanmasa diyecektim bir an dusundum ama onuda yapan var daha neler gorecek bu gozler bakalim...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Otele gitsinler ne yapıyorlarsa yapsınlar bize ne? Hastanede yapmaları çok yanlış.
@Blueman39 Savunmayın lütfen. Herkes hastanede can derdinde. Babam 4 yıl önce vefat etmeden 15 yoğun bakımda yattı. Yoğun bakımın önünden hiç ayrılmadan yemek bile yemeden 15 gün boyunca, her çıkan doktorun gözüne baktım iyi bir şey diyecek mi diye. Kendimden örnek verdim ama belki seninde annen baban veya kendin gitmişsindir ciddi bir sebepten ötürü. Bir insan kendini hayvandan ayıran dürtülerini kontrol edemiyorsa gitsin tedavi olsun. Benim veya bir başkasının canı yanarken ağlarken orada bırakın bunu yapmayı, düşünemez bile. Ben naif biriyim ve kavgacı değilim hiç bir zaman. Buna rağmen orada bir yakınım için bulunsam parçalardım herhalde. Yoksa herkes ne yaparsa yapsın. Elbette kimseyi ilgilendirmez.
Bir genç kız olduğun için bu düşüncene saygı duyamıyorum ne yazık ki. Bilmiyorum hastanede hiç ölüm kalım savaşı veren bir yakının oldu mu? Sanırım olmamış. İnsanı hayvandan ayıran dürtülerine hakim olamayan gitsin tedavi olsun. Bir gün hastanede en yakının için gözyaşı dökersen ki dilerim asla olmaz. O zaman anlarsın belki.
Yok mu? Her halde başka yerlerden bakıyoruz. Kaçamak tan kastım sevişmişler resmen açık konuşmak zorunda kaldım. Çay kahve içip sohbet etmek için hastanenin kullanılmayan 7. katında gizli saklı buluşmadılar herhalde canım. Yine de normal görüyorsan bir şey diyemiyorum. Dilerim bir gün bir hasta yakınıyken karşında öpüşen birini görüp yine hoş görebilirsin. Katılmasam da görüşün için teşekkürler yine de.
En İyi Cevaplar