#sizce insanlar bunu neden yapar, ya da insanlar buna neden inanır , neden dini her türlü konuya malzeme ederiz siyaset, ticaret , sosyal ilişkiler , okul hayatı vsvsvs halbuki ben size şah damarınızdan daha yakınım diyen bir Allah'a inanmak bu kadar zor olmasa gerek ben din anlayışı saf ve temizliğini bu tür şarlatanlar yüzünden kaybetmiş oldupunu düşünüyorum bu konu hakkında düşüceleriniz nelerdir.
Bu olay Konya'da olmuş. Neden böyle bir şey belirtmek zorunda olduklarını bilmek gerekir. Belki sadece satışa katkısı olsun diye belkide bazı şampuanlar da, deodorantlarda, rujlarda, sabunlarda, bir çok kozmetik ürünlerinde, malesef islama aykırı katkılar var. Belki aynı durum bu malzeöelerde de vardır. Makyaj: siz güzel olan, nisa taifesini, ne kadarda güzelleştiriyor..! ↗ Burada ayrıntıları görebilirsin. Eğer bilinçsizce, İslamı kullanarak para kazanmaya çalışıyorlarsa, peygamber efendimiz der ki, "bizi kandıran bizden değildir" bu vebali taşıyabilecek güçtelerse raşısınlar.
Sabunlarda domuz yağından elde edilmiş katkı maddesi kullanıldığını duymuştum. Belki de gerçektir.. bilemeyiz. Katkısız sabunlarla yıkıyorlardır falan.. Ben yediğinden giydiğine.. kullandığı herşeye dikkat eden kesimi tuhaf karşılayıp, yorumlar yapmam.
Islami usul hali yika nedir ya haliya abdestmi aldiriliyor napiliyor yani cok sacma bu
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
O nasıl şeymiş yaa 😮 ne diyeceğimi bilmiyorum. Helal et kesimi nden sonra şimdi *İslami usul halı yıkama* acaba özel ne yapıyorlar? Zem zem suyuyla mı yıkanıyor halılar?
Üç kere kısa kenardan, üç kere uzun kenardan su dökülür. Daha sonra İlmek dibi kuru yer kalmayıncaya kadar tüm halı ovularak yıkanır. (Halı bir nevi boy abdesti almış oluyor) :)
En İyi Cevaplar