Hani tişörtünden sutyen askısı görünse veya işte tişörtü sıyrılıp da beli falan görünce tribe giren kızların bikiniyle güneşlenmesi biraz abes değil mi? Yoksa bir bana mı abes?
Sutyen askısı görününce tribe giren ama plajda bikini giyen kızların derdi ne?
Ben bu insanları dolduğu kaba göre şekil değiştiren su’ya benzetiyorum. Kendi başına bir anlamı olmayan, tamamen benlik algısından uzak, durum neyi icap ederse ona göre değişirim kafasındaki insanlar. İç çamaşırıyla görmek ne denli ayıpsa o kişinin algısına göre, bikinide de aynı hassasiyet gösterilmeli. Günlük hayatta yanlışlıkla da olsa görününce rahatsızlık duyduğu bir yeri plajda bile isteye yüzlerce insanın içinde açmak absürd. Denize çarşafla mı girelim dediğinizi duyar gibiyim. Girmeyin efenim, ben sadece kendinizle çelişmeyin diyorum.
Bende anlamiyorum yani mesela bir kiz neden bikiniyi bu kadar normal karsilar yani benim gozumde alisveris merkezine ic camasir ile gelmesi esdeger. Hic tanimadigin insanlarin yaninda esinin seni gorebilecegi max noktanin bir tik alti kadar geziyorsun ortada ve buda modernlik oluyor buna karsi cikanlarda geri kafali oluyor cok degisik.
Saçma bir bakış açısı gibi geldi😑 ne yani plajda uzun kolluyla mı güneşlenelim? Kimisi günlük yaşamda iç çamaşırını teşhir etmek istemez hakli olarak ama plajda bikiniyle guneslenir. Yer mekan olayı yani anladın mı? Plajda herkes öyle o yüzden çok abaza olmadıkça bakmıyor kimse.
Haklisin onu bende dusundum mesela alisveris merkezlerinde bikiniler boyle askilarla cama asilir ama ic camasirlari dukkanlarin ic tarafinda boyle arkada falan oluyor oda garip utanilcak bir sey olmamasi icin illa parlak renkli ve modeli farkli bir sey olmali sanirim
Sütyen askısıyla bikini bir mi ya ayrıca sütyen askısında bir şey yok. Yaz mevsiminde hava sıcak tişörtün askılı bluzun altından belli olabilir normal ama bikini bildiğin sütyen yani memen ortalıkta göbeğin popon cinsel organın belli resmen plajda sütyen külot geziyorsun lakin orası plaj olduğu için denize giriyorsun vücudum güneş ışığı görsün vücuduma daha çok su değsin diye bikini giyip gidiyorsun ikisi de farklı şeyler
Ben kadınlarda şehir içinde güpe gündüz transparan giyinip içini gösterme olayını sevmiyorum. Mesela ince şifon kumaşından beyaz askılı bluz falan giymiş altına da simsiya sütyen giymiş sütyenin askısı eyvallah ama diğer türlü sen resmen memeni belli ediyorsun dikkat çekiyorsun hadi düğün davet falan olsa herkes şık güzel giyinse birileriyle şıklık yarışına girmeye kalksan tamam derim oraya gider ama minibüste metroda otobüste denk geliyorum gereksiz dikkat çekme olarak görüyorum burada esas mesele nerede ne giyeceğini bilmek diyorum o yüzden
Onu abes gören toplumdur, o yüzden kızlar tribe girer... kimse laf etmese idi kızlar bunu sorun etmezdi... Yani tribe giren kızlar değil, kızları tribe sokan toplumdur... Bir kız olarak bunu sorman çok saçma olmuş... Biraz düşünsen bunu anlamaman zor olmazdı...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Abaza cok ondan. Sahilde kimsenin umrunda olmuyor cunku herkes oyle ve millet tatile geliyor. Ama normal hayatta misal Ankarada yasiyorum ben abi milletin aklindan ne pislikler geciyor biz ne yapalim kendini koruma mekanizmasi gibi dusunebilirsiniz...
İkisi aynı şey değil. Plajda herkes öyle giyiniyor. Sspyal hayatında içinde bikiniyle sokakta gezebiliyor musun? He ben tribe giriyor muyum hayır ama insanakr rahatsız olabilir normal abes bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Ne alaka günlük kıyafette sütyen askısı görünmesiyle herkesin bikini mayo girdiği yerde bikini giymek? O zaman sokakta bikiniyle gezmek de normal sana göre.
Plajda herkes aynı olduğu için dikkat çekmediği düşünülür ve rahat giyinirler ama normal yaşantıda sapık çok görüldügu için haklı olarak sıkıntı yasiyorlar
Sütyen askısı görününce tribe girmiyorum. Ama o da estetik meselesi. Şimdi gidip elbise giysem ondan görünsün de istemem. Ama ip askılıysa elbise görünebilir.
denize girerken kimse oha bikini giymiş diye bakmaz ama yurdum abazanı tişörtten sıyrılan sutyen askısı gördüğü zaman allah meme gibi bir tribe girdiği için rahatsız oluyo olabilirler haklı olarak.
cok guzel soru bide soruncada tuhaflar ya alirsn herkez gorur giyersn gorurler asarsin gorrler sorunca amanin aman neler siylerer bide ya cok namuslular 😀😀😀
Sahilde herkes oyle sen ikisini bir tutamazsin. Arti sudyen askisinin gozukmesinde utanilcak bisey yok sadece goruntu guzel durmaz. Ikisi what alaka seyler
En İyi Cevaplar