Izmirde bikinili kızlara bile bakılmıyodu hani?

Izmirde yazlığmız var , plajda doğal hali ile bikini ile dolasiliyor ben sevmiyorum erkek sortu ve bikini ustu ile dolasiyorum, bir denize giriyorum pesime herif takiliyo denizde konusmaya calisiyor laf atiyor. Eve giderkende elbise giyiyorum uzun bitane. Yolda araba duruyor atla gidelim felan diyor yanimda kuzenim mini sort ve bikini ustu ile kimse bisey demiyor laf bana geliyor, dolasiyoruz pazarda plaja yakin kuzenim sort ve askisiz giyiyo ben diz kapagin altinda sort ve tshirt giyiyorum herif geliyo bisey gosteriyim derken , askıyı tshirtimin ön dekolte yerine asıyor goguslerimi gormek icin, tokat cakiyorum numarasini veriyor. Ne iş bu ya hani izmirde bikinili kizlara bile bakilmazdi, üstünü daha kapalı giyenler mi daha cekici? Carside bile kuzenim mini sort ve askisiz giyiyor ben yere kadar kolu yarim uzun elbise giyiyorum elime numara bastırıyorlar. Tamirhaneye gidiyoruz babamın arkadaşi babamın arkasında laf ediyo bana güzelom felan diye o günde ustumde uzun kollu biseyler vardi kafamdada Cap vardi erkek gibi bildigniz. Benim vicut hatlarim daha gelişmiş kuzenimden daha güzel bulunuyorum diye mi yoksa kapalı giyerek dikkat cektigim icin mi?
Izmirde bikinili kızlara bile bakılmıyodu hani?