Kız Çocuklarını Rahat Bırakın!

Daha çok küçüktüm. Neyin iyi neyin kötü olduğunu belki ayırt edemeyecek kadar küçük. Dünyanın iyilikle kaplı olduğunu sanacak kadar da saftım.

Hayatım tam olarak ablamın bana zarar vermesiyle başladı

Ben o kadar saftım ki oyun sandığım şey meğersem sadece tacizden ibaretmiş. Sürekli beni köşelere çekmesi tamamen farklıymış. Belki de ikimizde küçüktük ikimizde saftık belki de o da başka bir şey sanıyordu ama her o yaptığında yapma derdim. Dinlemedi.. Daha sonra her şey çok farklı boyutlara geldi. Tahmin edemeyeceğim kadar farklı..

16 yaşındaydım. O kadar deli dolu, o kadar saftım ki...

Her şey gözüme çok güzel geliyordu. Sanki her insan iyilik meleğiymiş gibiydi. Ama öyle olmadı. Bir gün uyandım. Arkadaşlarımla buluştum. O gün o kadar çok mutluydum ki bu mutluluğum sonsuza kadar sürecek sandım ama öyle olmadı. Eve geldim babam ve annem vardı. O kadar mutluyum ki bunu herkes fark edebiliyordu. Her neyse annem gelip amcamın geleceğini söyledi. Bilgisayardan bir şeylere bakacakmış. Tamam dedim gelsin. Geldi. Bilgisayardan baktık bir şeylere. Daha sonra oda da sadece o ve ben vardım. İlk önce bacaklarıma dokundu.

Kız Çocuklarını Rahat Bırakın!
Hani diyorum ya o kadar safım ki babam gibi gördüğüm kişinin bana onları yapacağı aklıma gelmezdi. Baktım olayı farklı boyuta getiriyor. Hem de çok farklı ondan zaten ben ne yapıyorsun deyince okul çıkışı ara geleyim alayım dedi ve gitti. Ve ben o günden sonra kendime gelemedim. Evden çıkmadım, aileme anlatamadım hep içimde kaldı. Hep içimde büyük bir acı olarak kaldı. Ve aradan bir süre geçtikten sonra o adamla annemin ilişkisi olduğunu öğrendim. Sustum kimselere anlatamadım. Daha sonra da psikolojim tamamen bozuldu zaten.

Bazen sorguluyorum neden ben diye ama işin içinden çıkamıyorum. O kadar güçsüz ve bitkinim ki ayakta sadece antidepresanlar sayesinde durabiliyorum.

Aradan 4 yıl geçti. Ve ben hala unutamadım. Acılarım gün geçtikçe artıyor. Son çare buraya yazmakta buldum. Belki rahatlarım, belki acılarım hafifler diye.İşte benim hayatımda böyle berbat. Okuduğunuz için teşekkür ederim

Kız Çocuklarını Rahat Bırakın!
Cevapla