Yönetilmeye mahkumlar

Her ortamda, hatta burada, sanalda bile, yalaka insanlara rastlamak mümkün. Bu insanlar sürekli birine yaranmaya çalışırlar, karşılarındaki insana sözlerini geçiremez, ve hatta geçirmek istemezler. Çoğu insanın aksine yönetmeyi değil de yönetilmeyi severler.
Kendi fikirleri yok, varsa bile beyan etmezler

Kendi fikirleri olmadığı veya kendi fikirlerini önemsemedikleri için her şeye "tamam" deyip hayatlarını başkalarına göre yaşarlar.
Kolay ikna edilirler

İkna edilmesi en kolay, en kötü isteği bile reddetmeden kendi çıkarları için yapabilecek insan tipi şüphesiz yalaka insanlardır.
Tek amaçları; toplumun sevgisini kazanmak

Bütün bu yalakalıklar aslında kompleksli olmalarından kaynaklanmakta. Karşılarındaki kişi ve toplum tarafından sevilmek, sayılmak ve takdir edilmek isterler. Kullanıldıklarının farkında değiller, bunu fark ettikleri vakit ise çok geç olacaktır.
Karşılarindaki insana göre değişirler

Bugün seninle, sana yakın duruyormuş gibi gözükmek için başkası hakkında atıp tutup, yarın 180 derece dönüp başkası ile seni çekiştirebilecek kapasiteye sahiplerdir.
Varsın hayat yalakalara şans tanısın. Ben onuruma fiyat biçmem. Yaşadığım kadar daha yaşasam, asla tüküreceğim eli öpmem.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar