Benimde maalesef böyle bir hikayem var arkadaşlar. Beni tanıyanlar tabi şaşırıcak bunu okurken. Gizli kullanıcı olup kendimi saklamadım çünkü bu benim ayıbım değil. Sadece içimde tutucağıma okumanızı istedim.
Çocuk denilecek yaştaydım ve hala unutamadım
Öylesine iğrenç bir şey yaşadım ki daha 14 yaşındaydım o zamanlar sustum içime attım ama artık büyüdüm ve ilk defa burada anlatıyorum bunları. Ortaokula giderken okul çıkışları servisin geldiği yere doğru yürüyordum okula biraz uzak bir mesafeydi. Tam servisi beklediğimiz yerde de bir akrabamızın bakkalı vardı. Bakkal amcaydı tabi benim gözümde bide akraba olunca giriyordum dükkanına konuşuyorduk falan filan yaşlıydı biraz. Bizim serviste öyle hemen gelmez bir saat bile beklediğim oluyordu. Ayakta beklememek için bakkalda bekliyordum ilklerde seviyordum konuşuyorduk şakalaşıyorduk tabi ondan böyle bir şey beklemiyorum.
Sonraki zamanlar da gidiyordum dükkanına bana sürekli bir şeyler veriyor bedavadan çikolatalar cipsler kola falan. Gözümde daha da değeri artıyordu tabi. Hatta bir kere lahmacun ısmarladı ikimize de yedik birlikte. Sonralarda bana seninle bir şey konuşucaz önemli diyodu anlat dediğimde de burda olmaz şimdi olmaz falan deyip geçiştiriyordu. Fazla üstüne düşmüyordum bende.
Bir kere gittiğimde, bana bitter çikolata vermişti ne kadar almam desem de koydu çantama gelip sarılmaya çalışıyordu ben de çaktırmadan itiyordum sonra geldi dudağıma yakın bir şekilde yanağımdan öptü beni işte ilk o zaman iğrenmiştim. Sanki dudağımdan öpmüş gibi kimseyle de böyle bir şey yaşamamıştım.
Servis geldi tam o sırada yutkunamadım servisten aşağı tükürdüm yolda insanlar bir şey anlamasın diye belli etmiyordum bir şey. Eve geldim ve çikolatayı attım uzun uzun düşündüm artık bazı şeylerin farkına varmıştım. Servisi beklerken dışarıda bekliyordum bu sefer yanıma geldi niye gelmiyorsun içeri diye bir sürü ısrar etti bende yanlış anlamasın diye girdim içeri soğuk durdum uzak durdum yaklaşmasın diye. Sonra oda anlamış olacak ki biri bir şey mi dedi noldu niye böylesin diye sorup durdu bende çaktırmamaya çalıştım. Ben böyle davranınca içeri gelen diğer çocukları azarladı sinirlendi birden. O zaman tam anladım ama asıl şimdi daha iyi anlıyorum keşke hiç yaşamasaydım bunları diyorum ama neye fayda? Belki bunlar bir hiç başkaları neler yaşıyor. Ama anlatmak istedim yinede.
Anneler babalar dikkat edin!
Her konuda annelerde babalarda bitiyor iş çocuklarınızı korkutmayın ki size her şeyi anlatabilsinler. Bakın ben bunu kimseye anlatamadım aptallığımdan deyin korktuğumdan deyin ne derseniz deyin. Korktum yakıştıramadım ona böyle bir şeyi kendimi suçladım acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye kendi düşüncemden utandım. Ama onlar yaptıklarından utanmıyor. Üstelik o adamında çocukları vardı bunu bile bile yaptı işte.
Şimdi burada beni suçlayıp sende yapmışsın deyip ileri geri konuşacak insan varsa lütfen yorum falan yapmasın. Benimde hatalarım oldu sürekli oraya gitmemeliydim ama nereden bilecektim? He bilsem bile ne olursa olsun o yaşta bir kız bunu hak eder miydi? Hayır.
Çocukların Korkulu Rüyası Cinsel İstismar! Evet Ben de Yaşadım!
17 yaşinda bilmedigim bir bolgede otobus bekliyorum bir saat bekledim gelmedi bende gidip karsidaki kafeye sordum oda burdan sık geçmez daha yarim saat var gel burda otur bekle bes dakika kala soylerim dedi tamam dedim oturdum bana bir tost yapti onume koydu sonra gitti kapiyi kilitledi tabi ben anladim ve tedirgin oldum ayaga kalktim o serefszzde 50 yaslarinda bir picc neyse benim uzerime geldi beni opmeye kalkti sandalyeti aldigim gibi uzerine gittim ve camlarini kirdim karsidan kahveden ordan burdan geldi insanlar ilk bir dayak yedi sonra polis geldi aldilar goturduler. boyle birsey oldugunda susmamak gerek utanmamak gerek yapan utansin
yalniz birinden bir rahatsizligin varsa oraya girmemen gerekir insanlarin yanlis anlamasi vs zerre umrumda olmaz benim
burada ''öpünce ne olmuş sanki , bu mu tecavüz '' diyenler olmuş. 14 yaşındaki bir kızın dudağına yakın bir şekilde öpmek bir tacizdir. zorla sarılmaya çalışmak ( zorla diyorum çünkü itmeye çalışmış ) bir tacizdir. çocuk istismarına girer ve adamın pedofilik fantazileri olduğunu gösterir sonuç olarak adam psikolojik sorunları olan sapığın tekidir. durumu yaşayan kız ise o yaşta taciz edlimenin verdiği utançla susmuş olan masum bir çocuktur saçma sapan yorumlarınızı lütfen böyle önemli konulara yazmayın
Sen güçlü bir kızsın. en yakınımdan bir insanı küçük kızlara ilgi duyarken yakalamıştım o günden sonra hep tiksindim ondan hep hemde öyle küçük kızlara bakarken değil çocuk p*rnoları izlediğini görmüştüm bu sitede kaç kişi çocuk p*rnosu görmüştür ki ben gördüm görmeme neden olan iğrenç insanlar onlar çok iğrençler onlar cehennemi hak eden iğrenç insanlar ondan sonra bir kız kardeşim oldu ayrı düştüm ondan ama yanındayken en ufak bir şeyde kükrüyodum herkese onu tüm dünyadan korumaya çalıştım kanatlarımın altına aldım verdiğim aşırı tepkilerden aşırı korumacılıktan dolayı soğudu insanlar benden ama umrumda değildi küçük kardeşim dünyamın en büyük hazinesi ama onunla ayrı düştük ondan uzak kaldım ona ulaşamıyacağım yerlere geldim ve her düşündüğüm de kalbim tekrar tekrar parcalanıyo küçük kız kardeşimin başına bir şey gelirse öldürürm de ölürüm de anne babasıda iyi insanlar yani anne babam ama biraz fazla bağırıyolardı ona onu benim kadar sevdiklerini benim kadar koruyup kollıyacaklarını biliyorum ama benim kanatlarımda olmadığı için ciğerim yaniyo. üzgünüm iyi niyetli çocuk seven amcalar belki çocuk hasreti cekiyosunuz belki çocuğunuz olmadı belki bebeğiniz öldü ama kim olursanız olur bir çocuğa uzattığınız her şeyde art niyet arıyacağım
Bende de hatalar var desende, senin bu konuda suçlanacak bir hatan olduğunu düşünmüyorum. Müsaade edersen ben burda aileleri hatalı görüyorum, evlatlarına yeterli ilgi, sevgi ve ön eğitimi vermeyen ailelerin kız çocukları, sevgiyi dışarda aralıklarından hayatları boyunca çok ciddi travmalara maruz kalabiliyor. Taciz, tecavüz edenleri asalım keselim yağsız kazığa oturtalım ancak iş burda bitmiyor. Bizim kızlarımız kadınlarımız o travmaları yaşadıktan sonra verilecek hangi cezanın bir önemi kalıyorki. Biz toplum olarak önce iyi bir ebeveyn olup sonra iyi bir eğitim verebilirsek çocuklarımıza, bu olaylar kökünden çözülmese bile en aza inmiş olmazmı? Bal gibide olur.
Geçmiş olsun, tacizin büyüğü küçüğü olmaz. Özellikle çocuk tacizleri hiç kabul edilemez. Malesef ülke olarak bu konuda kötü bir sınav verdiğimizi düşünüyorum. Benim önerim her anne ve baba çocuklarına mahrem yerleri ve buralara kimsenin dokunmaması gerektiğini, dokunan olursa da öğretmen veya aileye söylenmesi gerektiğini ve hatta çığlık atmayı öğretmeli. Pek çok çocuk ve kadın tacizleri utancından kimseye anlatamadığı için ya daha kötülerini yaşıyor ya da psikolojisi bir ömür bozulmuş oluyor... Tekrar geçmiş olsun
Bu konuda aile büyük önem taşıyor. Anne ve babalar çocukları ile bazen arkadaş olmalılardır. Egitim sadece kitap defterde değil çocukları ile arkadaş olmaları ile başlar. Birde ülkemizde bilinç eksikliği kültür eksikliği var büyükler olarak okuma alışkanlığımız yok. Gazete dergi bile okumaz bazı insanlarımız o gazete ve dergilerdeki resimlere bakarlar kitap dergi roman desen yanından geçmezler sonrada bu cahilce hareketleri küçükden büyüğe bütün kız ve kadınlara eglemde bulunurlar. Eğitim konusunda büyük eksikliğimiz var özellikle cinsel ıstirmara karşı bazı insanları bilinçlendirmek gerekir.
canım yaşadıkların çok zor inan bak yorumlarda belirttiğim gibi aşağıda benim kendi kardeşim de böyle bir şey yaşadı kendi babası tarafından , öncelikle içine atma lütfen bu zor biliyorum ama bak benden sana bir tavsiye... babana dayına amcana abine veya çok yakın hissettiğin bir erkek dost olabilir güvendiğin, bu olayı anlat ve o kişi sen yanlarındayken ona kızsın ana avrat kaysın gerekirse dövsün o pislik her türlü kötülüğü hakediyor tamam mı bu psikolojin açısından çok önemli eminim insan arkasında birilerinin olduğunu görebilmeli bak senin hep kendini yalnız hissettiğinden o zamanlar gidip ailene anlatamamışsın eminim güzel kardeşim gerekirse ben bile elimden geleni yaparım tamam mı iş işten geçti diye sakın düşünme senin görmen lazım yalnız olmadığını ve nasıl aşağılık duyguları yaşadığını hissedebiliyorum her türlü yardımcı olurum sana tamam mı yalnız değilsin arkadaşım biz insanlar birbirimize yardım etmeliyiz :)
Aynı şey benimde başıma geldi arkadaşımla bizim sitedeki büfeye gidiyorduk büfeden alışveriş yapan 30-40 yaşlarında 2 tane adam vardı bunlar bize bakıp pis pis sırıtmaya başladılar ben anladım ne niyeti olduklarını ama yanımda ki arkadaş anlamadı dondurma bölümüne gidip hangi dondurmadan yiceksin dedi yanında ki adamda fıstıklı olsun dedi birşey demedim içimden dua ediyordum sadece sonra eve doğru yürümeye başladık olayları anlamaya çalışıyorduk o adamların kamyonu varmış yanımızdan geçerken böyle uzun bakıp gulumsediler hızlı hızlı yürümeye başladık sonra bu u dönüşü yapıp bize gelmeye başladı elim ayağım tutmuyordu koştuk arkadaşla çok korkmuştum
ne zaman böyle bir sorun yaşasan, geçtiğimiz aylarda gaziantepte ''İmam hatip'' mezunu bir adamın ''9 aylık'' bir ''bebeğe'' tecavuz edip bağırsaklarını patlatıgını aklına getir.. bir nevi teselli olur, daha kötüsü olmadıgı için seni koruyana teşekkür etmelisin.. geçmiş olsun
@YunuSRK imamhatip mezunu olduğunu neden bu kadar çok vurguluyorsun? Başka liseden mezun olan kişiler böyle şeyler sanki hiç yapmamış gibi? Ne demeye getirdiğini anlamıyorum?
Benim kardeşimin başınada gelmişti. Kardeşim 7 yaşındaydı. Dışarıya oyun oynamaya çıkmıştı. Arkadaşlarıyla anlaşamayıp küsmüş ve eve gelmek üzere apartmana girmiş. Biz 5. Kattaydık. Kardeşimin anlattığına göre bir adam ikinci kat merdiveninde onu durdurmuş ve birkaç soru sormuş. Kardeşim cevap vermeyince daha önce bodrumda hazırlamış olduğu odaya götürmüş ve belli isteklerde bulunmuş. Kardeşim direnince bir çok kez bir sopa ile vurup ". Seni öldüreceğim" diyerek boğazını sıkmaya başlamış. Arkadaşları endişelenip ararken kardeşimin bodrumdan gelen seslerini duyuyor ve bize haber veriyorlar. Ve işte 1 yıl geçti ama kardeşim bu bir yıl içinde çok değişti.
Oncelikle gecmis olsun canim. Sen gene direkten donmussun durumu daha kotu olan insanlar var Allah yardimcisi olsun. Sen ufak dahi bir olay yasadin hemen dusuncen ile algiladin ama bazilari algilayamiyor olaylar buyuyor buyuyor... Umarim bunlarin hepsini unutacagin gun gelir insallah..
sadece kızlar tecavüze uğramıyor. sünnet erkeklere tecavüz etmektir. illa sokmak gerekmez... çocukken beni de zorla sünnet etmişlerdi... asla unutmuyorum... bu işlemden sonra bende de ereksiyon sorunları oldu cinsellikten soğudum... şu sünnet denilen işkence ne zaman bitecek çok merak ediyorum...
Ben yedi yaşlarındayken dayımın oğlu tarafından cinsel tacize uğradım. Hala kimse bilmez annem olsun babam olsun. Allah belasını versin ki hala yüzünü görüyorum.
bunu anlatabilmen o kadar önemli ki... burada ileride anne-baba olacak nice insan var, çocuğu küçük; yani yetiştirme evresinde olan birçok insan var. hepimize ders olsun. senin de dediğin gibi, bu senin ayıbın değil, onun ayıbı.
Emeğine sağlık güzel bir yazı olmuş öncelikle. Konuya gelirsek Allah böyle pisliklerin cezasını versin gebersinler pis sapık zihniyetli mallar. Bunları savunanlar da ayrı bir mal.
Senin hicbir suçun yok öyle bir yorumda bulunan olursa da beynine sıçayım. Lanet olsun böyle pisliklere düşünmemeye hatirlamamaya çalış iyi geliyor canım.
geçmiş olsun kardeşim. imamhatip mevzunu bir adamın ''9 aylık'' bebeğe tecavuz edip bağırsaklarının patlatmasına neden olan bir ülkede senin durumun gayet doğal karşılanır :( üzüldüm senin adına
Gerizikali Adam utanmadi mi yaptina bak dogru degil ki insallah ceza landirsinlar onu sikayet etmedin mi belki ceza evine girerdi falan filan ne bilim belki biraz abartim herhalde dimi
Pislik yaaa şerefsiz adam böyle insanlara işkence etmeli öldürmemeli sen kimsin ya küçücük meleğee dokunuyorsun pislik elleri kirilsin Allahım ya çok sinirlendim Allah yardimcin olsun kuzum yaa :(
Öncelikle geçmiş olsun, geçmişi hatırlamak sadece can sıkar. İnsan geleceğine bakmalı değerli dostum. Çocukların böyle şeyler yaşamaması için, önlemler almalıyız.
İyi de 14 yaş böyle şeyleri anlayacaginiz bişey ki bedava verdiği şeylerden hareketlerinden anlayabilirdin bu biraz senin hatan hadi desek 9 10 yaşları arasında küçük ve akliermez amenna ki tecavüz Vs olmadan istismar demen de yanlış tacizdir bu
Tecavüze tacize ugrayan kiside hiç bir zaman suç yoktur o igrenç seyi yapanin suçudur her zaman! Bu olayi yasadigi zaman daha ufakmis nasil senin suçundu diye yazarsin? Anliyamiyorum! Ha büyük ha kücük hiç fark etmez hiç kimse böyle birseyi hak etmez...
arkadaş sen buraya niye yorum yapma gereği duydun şimdi böyle acımasızca bakıyorsun da olaya allah başına verirse bende sana gelip dicem lan 20 yaşına gelmişsin sen bilerek istemişsin falan... ailen sana hayata dair hiçbir şey öğretememiş tamam mı benim kardeşim de o yaşta KENDİ BABASI tarafından tacize uğradı (annem ondan boşanmıştı ziyarete gidip geliyordu) ve hala depresyon geçiriyor çocuk hayattan kopuk yaşıyor diğer insanlar gibi olamıyor tabi sen belli ki o tv deki dizileri fazla izliyorsun orda herkes istiyor gerçek hayatla bir alakan yok belli. bir çocuk bunu hiçbir zaman bilemez ister 16 olsun ister 17 !
@Tonio49 neler yapmadık ki uzaklaştırma aldı elimizde kanıt yoktu hiçbir şekilde bir şeye yaramıyor o şikayet bir de babası akrabamız olunca aile araya girdi aman susun kimse duymasın gibisinden kardeşim türk milleti hep dıştan her şeyi basit zannediyor maalesef o çocuğun psikolojisini düşünen yok ayakta tutmak için elimizden geleni yapıyoruz ama yüzüne de diyemiyoruz sen böyle yaşadın diye ayrıca bunu bize kendi de anlatmadı psikologa götürdük psikolog dedi bu çocuk tacize uğruyor, babası sonradan itiraf etti ama ne dedi biliyormusun? az bile yaptım diğerlerine de yaparım. böyle yaratıkları ortalıkta dolanıyor maalesef!
İşte halk bu kadar cahil ve ilgisiz. Seni çok iyi anlıyorum ve çok üzülüyorum. Bak gerekirse Ks den birileriyle o adamı bile dövmeye geliriz. Hiç güvendiğiniz birilerine anlatmadınız mı? İstersen mesajdan konuşalım. Çünkü, özele giriyor kardeşim.
@Tonio49 teşekkür ederim ama inan ki işe akrabalar girince türk milleti batıyor resmen daha da zorlaşıyor her şeye şu an yapcak birşey yok ama ben okuyum mesleğimi elime alayım hepsinden çıkarcam acısını :) şu an bize uzak allahtan yurtdışında yaşıyor. düşüncen için çok teşekkür ederim ama benim başka akrabamdan yıllar önce dayak yedi hala akıllanmamış bunları süründüreceksin ya insan değil bunlar o yüzden bunu yaşayan buradakı kardeşim @handöö bak rica ediyorum sessiz kalma o pisliğin acı çekmesini sağla sana yalvaracak hale getir onu ancak öyle acın geçer psikyatrilere gideyim deme lütfen insanı ölüme götürecek ilaçlar veriyorlar onlara da şahit olmuşluğum var. gideceksen bile lütfen PSİKOLOGA git lütfen bunun ayrımını yapamayanlar var ama onlardan önce biz varız burda hatta beni facebooktan da ekleyebilirsin konuşmak istediğinde, yalnız olmadığını bil lütfen.
Evet kesinlikle. Böylelerini yaşatmamak gerekiyor. Kesinlikle bunlara bu gibilere acı çektirmek gerek. Benim de intikam almak istediğim bir kişi var. Hem de adı belli sanı belli. Burada anlatmam yakışık almaz. Bende seneye tekrar deneyeceğim, bu ilk sınavımdı istediğim bölüm olmadı. Acısını çıkaralım dostum. Kimse yalnız değil @handöö biz yanındayız arkadaşım. Lütfen o pisliğe dersini ver, yanına bırakma.
Cok sukur senin basina gelen cok büyük bisey değil neleri var neleri. Allah islah etsin bu pislikleri. Cigeri bes para etmez adamlar. Allah sana unuttursun kimseyede yasatmasin inşallah
Ben böyle şeylerin bence olarak yazılmasını saçma buluyorum. Bunun üzerinden prim yapma çabası gibi geliyor. Yanlış anlaşılmasın kimseye prim yapıyosun demiyorum ama öyle geliyor. Ks de bir kişi yazdı böyle hepsi birbirinin kopyası gibi bitmek bilmiyor
Hayır içimde durucağına neden yazmayayım? Ayrıca ben kimsenin yazısını da bilmem ne yaşadıysam onu yazdım fena ettiğimide düşünmüyorum sen bunun altında bir art niyet arıyosan senin problemin.
gizli yorum yapabilseydim bende görüşümü bildirebilirdim senin yaşadığın bir hiç bile ben anlatsam ruhun donar bu yazdığının bir hiç olduğunun farkına varırsın bende çocukken intihar etmeliymişim demekki
Hayır bekaretim falan gitmedi. Ama sen şu yazdıklarımdan bunu anlayıp bu yorumu yazıyosan sana söylenecek tek bir söz bile yok. Hayvanlıgınızı başka yerlerde sergileyin bu gibi konularda değil.
Utanmıyosunuz bide böyle şeyler yazmaya dimi sizin gibiler yüzünden bu olaylar dahada büyüyo. Hadi herşeyi gectim insan susar ya sen bu yorumu yapıp adamım diye dolanma ortalarda çocuk. Yazık günah valla.
@Müzeyyengibi_ ben ne diyom sen ne diyon... Sende mantık olsa zaten bela Okumazsın... Kimseye Bela Okuma Bak bela diyorsun eğer o bela bende yoksa gelir senin BOĞAZINA yapışır. Kiminle hakkı söylediysem kime gerçekleri söylediysem senin gibi bela okuyor... Bu memlekette kimseye gerçekleri söylemek hep terslediler. Hep planların arkasını mı söyliyeceğiz Ben yinede söylüyorum... SU haktır hep altta kalır faydası çoktur.. Fakat suyun üzerinde köpük olur oda HÜKÜMSÜZDÜR fayda vermez...
@Müzeyyengibi_ Şimdi sana gelelim bakalım suç sende mi ailen de mi... Senin ailen şöyle deseydi... Kızım okuldan doğru eve gel deseydi bu iyi olmazmıydı. Dememiş demek... Kızım Tanımadığın kimse ile Konuşma deseydi sen konuşurmuydun... demek dememiş.. Ailen seni serbest Bırakmış ki böyle oldu.. Sende küçük olabilirsin sana böyle yapan O... Ç demek niyeti farklı sen ters anlamışşın.. Cocuğun ilk yetiştirme yeri AİLESİDİR. aile normal ise normal yetişir. Normal değilse ARKADAŞLARI nasıl ise öyle yetişir gider... Artık ben bir şey demiyorum.
Kız kucukken 'biriyle konustu ' diye her bok basına gelse yine haksız o zaman. O kız zaten yaşamasın. Sonra da birine baktı diye tecavüze uğrar yine haksız olur. Zaten o kız insan degil dimi? O adam cok haklı dimi? Her önüne geleni taciz etsin? Senin ananı bacını da tecavüz etsin emi?
@Müzeyyengibi_ ben tecavuz edeni savunmuyorum seni savunuyorum. daha oraya gelmedim sohbet zaten oraya gelecek. İzin vermiyorsun ki. daha bir şey demedim bela OKUYORSUN.
Kız her kimse ile konuşabilir aklı dengesi yerinde değil. aklı yerinde olması için yaşının en az 15 olması gerekli ki artık konuşabilmeli. Cocuk daha o bilmez ki mesele onu yetiştiren cevrede Sen bir kızı serbest bıraktın mı o ne yapacağını bilmez. ama erkek öyle değil...
En İyi Cevaplar