Hepimiz telefonla konuşuruz elbet. Ancak bazılarımız kendini öyle bir kaptırır ki..
1-Tütunamayanlar...
Bunlar yerinde duramayan tiplerdir. Sanki bir taraflarına iğne batırılıyormuşcasına oldukları yerden uzaklaşıp kendilerini mutfak mermerine kadar atabilirler .
2- Kristof Kolomb 'a bağlayanlar
Oturup insan gibi konuşamayan, nerede gittiğinin farkında varmadan şuursuzca yürüyen tiplerdir.
İl sınırındayım ya dinliyorum ben seni
3-Cümle aleme yayın yapanlar
Bunlar için bir resim bulamadık. Çünkü telefonu açtıkları anki yükselen ses desibellerini tarif edecek bir fotoğraf yoktu. Karşısındaki sağırmışçasına bağırarak konuşan, özellikle otobüs, metrobüs gibi ulaşım araçlarında bütün ahaliye özelini dinleten kişilerdir. 'Biz de napaak işte eve gidiyorum.Çocuk okulu kazandı saol amcasıı saol.. Sizinkiler naaabiyoo'
4-3. Tıplerin tam tersi şahıslar
Söylediklerinden bir şey anlaşılmayan, konuştuklarında benzin yaktıklarını düşündürten kişilerdir. Zira onlar asla kelime israfı yapmaz.'Alo. Hi iyiyim ben deaddkisteasns' nece konuştukları bilim adamları tarafından çözülememiştir.
Bunlar en uzak durulması gereken kişilerdir. Hele bir de arayan sizseniz... 'Binii kişii didiiii laaannn!'
Anlattıkları şeyi öyle bir anlatırlar ki..'Caddede karşıya geçtim' demek yerine 'Önce sağa baktım sonra sola baktım ay bir araba geliyordu sonra durdu .....' gibileri . Bunlardan kaçmak gerekir. O ballı betimlemeleri, eklemeleri , çıkarmaları o kadar uzun sürer o kadar sıkar ki hem canınızdan hem paranızdan mazallah ..
Siz telefonla konuşurken hangi tipsiniz peki😊
Telefonun Başında Çaresiz Bekleten/Bekleyen 5 Tip Karakter
Ben kısa ve net konuşuyorum. Uzatanları sevmem. Ama arkadaşlarımla konuşurken çok uzun konuşabilirim, eğer evde ve musaitsem. Toplu taşıma araçlarında vb. kısa ve net konuşurum. Ses tonumu ayarlamaya dikkat etmem ama, neyse o. Eskiden iş yerinde (çağrı merkezi) yüksek sesle konuşuyordum ama ne kadar yüksek sesle konuşursam o kadar yorulduğumu farkettim. O yüzden karşımdakinin beni duyabileceği kadar düşük sesle konuşuyorum. Hoparlöre alanlardan, kulaklıkla konuşanlardan nefret ediyorum. Yapamayacağı şeyi denememeli insan. Eeee ııııı iiii diyenlerden de nefret ediyorum. Gürültü kirliliği. Sadece konuşmayı bilenler arasa çok iyi olur. Bir de kart sesliler var, diğerlerine nazaran kulaklığımın sesini kıstığımda daha katlanılabilir oluyorlar :)
Ben telefonu internete gitmek niyetine konuşuyorum. Dışarı çıkarken de telefon lazım olmuyor diye evde bırakıyorum Aramak için, beni aramaları için numaram yok.
Ben genelde toplumda isem 1 kaç metre uzaklaşır orta ses düzeyinde kimseyi ne sesle ne görüntüyle rahatsız edecek cinsten olmayan kendi halinde biriyim :-))
Aramanın geldiği kişiye göre değişir bende. Elimin ayağımın tutmadığı kişilerde oluyor normal konusup kısa kesip kapatıgımda. Telefonla konusurken sevinçten zıpladıgımda oluyor 😂 Güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık 😂👍
En İyi Cevaplar