En Zoru 'Normal İnsan' Olmak Galiba

Dün gece uyumaya çalışırken birden aklıma geldi ve kalkınca kahvaltı yapıp hemen yazmak istedim.En zoru normal insan olmak galiba. Toplumumuzda da en geçerlisi bu gibi geliyor,insanların tepkileri ve davranışlarını dikkate aldığımda.


Anlatmak istediğim arada olmak gibi bir şey. Ne çok ne az.En çok bu tutuyor çünkü. Farklı alanlarda buna örnek vermek istiyorum,daha iyi anlatmak açısından.


-Bu sadece benim bir tespitim, desteklediğim bir şey değil. Bana kalırsa arada kalmak en kötüsü. Her zaman bir tarafınız olsun. ''Ne şiş yansın ne et'' zihniyeti basit insanlarda bulunur çünkü.


Din


En Zoru 'Normal İnsan' Olmak Galiba

Çok dindar olursanız ''aşırı dinci bu'' derler,az dindar olsanız bu sefer de ''dinsiz damgası yersiniz.


Aşk


En Zoru 'Normal İnsan' Olmak Galiba


Çok aşıksanız ''saf, gözü kör'' derler, aşık değilseniz ise odun derler..


Fiziksel özellikler(Boy)


En Zoru 'Normal İnsan' Olmak Galiba

Çok uzun olanlar ''yarma, sırık'' derler, çok kısa olanlara da ''cüce, yere yakın'' derler.


İlişki performansı


En Zoru 'Normal İnsan' Olmak Galiba


Çok aktif olsanız ''görmüş-yollu'' derler, çekingen dursanız ''görmemiş, iş yok'' derler.


Son...


Dün gece aklıma gelenler bunlardı. Tabii ki bu örnekler çoğaltılabilir ama sıkmak istemediğim için burada bitiriyorum. Anlatmak istediğim şeyi umarım anlatabilmişimdir. Beni anlamayanlar ya da aynı şekilde düşünmeyenlere saygı duyarım. Onlarda kendi doğrularını paylaşırsa sevinirim.



Görüşmek üzere.. :))

En Zoru 'Normal İnsan' Olmak Galiba
Cevapla