Evli değilim ve şu an evliliğe de meraklı değilim ama çevremde evlenen insanlardan çok asker arkadaşlarımın birer birer evlenmesi biraz da beni bu yazıya itti.
Evlilik bir insanla ruh eşinle yoldaşınla bir ömür boyu iyisinden kötüsüne, hastalığından sağlığından, ölüm sizi ayırana kadar gideceğiniz bir hayata attığınız imzadan sonra başlar. Tadı olan evliliğin en güzel yanlarından bir de tuzu olan kavgalı anlar da pek tabii olacaktır. Fazla uzatmadan gördüklerimden ve kendimce bir şeyler katarak yazıya başlamak istiyorum.
Ayak bağın değil, Hayat bağın olur!

Yüzük, senin ikinci bir kimliğin olur.

Koskoca bir yalnızlıktan iki kişilik tek bir ömre geçmenin kimliğidir yüzük... Tek başına bile gittiğin ortamlarda senin evliliğinin temsilidir. Senin iyi bir eş olduğunun, her zaman sadık olduğunun kanıtıdır aslında. Her ne kadar bazı kesimler için sıradan bir yüzük vasfı olsa da aslında en kanıttır o.
Ne demiştim, bir kimliktir aslında yüzük.
Bir sevinci binbir neşeye katan bir hayattır

Ufacık eli, gözü, kulağı ve bedeniyle hayatınıza neşe katan bir sebeptir evlilik... Gecenin dördünde uykunuzu bölen, altını temizlerken burun kıvırırken gülümsemesiyle neşe katan bir mertebedir. Ufacık bir bedenin zamanla büyümesidir, seni ve eşini her zaman bilmesidir. Her şeyden önce Vatana ve millete hayırlı bir evlat olmasıdır.
Farklı bir dünyada cennettir

Beraberken herkesi, her şeyi ve hayatta dünyayı unutturan bir andır o. İlk buluşmanın verdiği heyecanı yaşatır o gözleri, karakteristik yapını değiştiren bir mertebedir. Neşeli anların, keyifli anların ölümsüzleştiği bir boyuttur. Kelimelerle anlatılmaz, yaşanır.
Aşk biter... Sevgi, saygı, sadakat, dürüstlük baki kalır

Bir ömrün mutlulukla, hüzünle, sevinçle, kederle ve sıkıntılarla geçtiğini ama hep beraber olduğunu gösteren en güzel karedir aslında bu fotoğraf. Elbet bir gün yaşam sonra erecektir... Sağlıkla, mutlukla, kederli ya da sevinçli... Eğer sen 75-80 yaşına kadar güzel görmekten çok, güzel seviyorsan ve ilk gün ki aşk gibi ona halen bağlı olabiliyorsan bu senin en büyük dürüstlüğünün örneğidir, sadık olmanın örneğidir.
Nice sevdalar bu dünyadan göç edip gitti, edecektir halen. Ama önemli olan sevginin yalandan değil gerçekten dürüst sevileceği bir hayat kurun. Zira evlilik çok farklı bir mertebedir, bunu göremeyenler sevgiyi hissetmeyenlerdir.
Bir Başka Bencemde Görüşmek Üzere, Sağlıcakla Kalın! :)
#BeyazGömlek

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar