Burada evlil erkeklerle ilişkisi olan bir çok bayan arkadaşımızın sorularını ve bu konuda yazılan benceleri çok görmeye başladım. Bende böyle bir durumda o ailenin yaşadıklarını yazmak istiyorum. Umarım yararlı olur.
Hadi Başlayalım.

Biz üç kardeşiz ikide kız kardeşim var. O kadın bizim hayatımıza girdiği zaman ben 13 yaşındaydım. O zamanlar bazı şeylerin farkında çok olamıyor insan. Babam anneme onu aldattığını söylediği zamanlar annem yeni kalp ameliyatı olmuştu. Ben bazen annem fenalaştığında sabaha kadar başında bekler nefesini dinlerdim. Telefonda 112 yi aramayı hazır tutardımki annem kötü olursa hemen arayabileyim diye. Yine de bize yansıtmamaya çalıştılar.
Bir yıl boyunca evde sürekli kavga tartışma eksik olmazdı. Babam eve her zaman geç gelirdi bazen de hiç gelmezdi. Geldiği zamanda otel gibi kullanır duş alır üzerini değiştirir giderdi.
Annem çocukları için her ne kadar sessiz kalmaya çalışsa da yapamıyordu. Bazen kalp ağrısından dolayı baygınlık geçirebiliyordu.
Bir gün artık annemin canına tak etti ve babamla şiddetli bir tartışma yaşadılar. Annem "burası otel değil gece kimin yanındaysan git onunla kal yeter artık" diye bağırmıştı. Babam bunun üzerine anneme el kaldırdı ama ben araya girdim. Daha 14 yaşındaki bir çocuk babasına " eğer anneme dokunursan senin o elini kırarım" diye çıkışmıştı. Babası o gün eşyalarını toplayıp evi terk etmişti. O kadının yaşadığı evin sonradan bizim iki alt sokağımızda olduğunu öğrenmiştim. Akşamları babamın arabasını orada görürdüm. Bizi haftada bir ya da iki kez arar sadece para verir giderdi. Yanına gittiğimiz zaman sürekli annemi kötülerdi. Ben ise her seferinde onunla bu yüzden tartışır gelirdim. Bir gün sırf o kadına "o..." dedim diye babamdan ilk kez tokat yemiştim. O kadını bulup öldürmeye kalkışmıştım. Araya girdilerde zor aldılar elimden. Babamla aylarca konuşmamıştım ve ona sen ölsen cenazene bile gelmeyeceğim demiştim.
Bir zamandan sonra artık bizi ne arar ne sorar olmuştu. Üç kardeştik annem ev hanımıydı ben ve kardeşlerim okuyorduk. Belki diyeceksiniz sürekli paradan bahsediyor ama bir ev kolay geçinmiyor. Evimden 3.5 km uzaktaki okuluma her gün yürüyerek gider hiç bişey yiyemeden aç acına o yolu geri dönerdim.
Annem evi geçindirmek için zamanında bir köşeye koydugu bileziğini ve hatta bir zaman sonra son kalan küpelerine kadar bozdurmuştu. Babamı ise haftada bir arar "ne yaptığın umrumda değil ama bize bakmak zorundasın" der tartışırdım.
Bu tartışmalar zaman zaman birbirimize küfür etmeye kadar giderdi. Yaşadığımız şehirde sadece baba tarafım vardı. Onlarda bize destek olacağına daha da kötü etmek için ellerinden geleni yaptılar. Annemin boşanması babamın o kadınla evlenmesi için yapmadıkları şey kalmadı. 8 amcam vardı benim. Ben hepsiyle nerdeyse yumruk yumruğa girmiştim.
Babannem olacak kadın, o kadına yüzük takmış babamı bu konuda desteklemişti. "Ayşe(annem) boşansın babasının evine gitsin çocuklarına ben bakarım Ahmet(babam) sende o karıyla evlenirsin" e kadar demişti. Okuldan sonra çalışmaya başladım. Okuldan öğlen gelip gece 1 2 ye kadar kafede calısıyordum haftalığı 100 liraya. O parayla 2 yıl ordan burdan borç alarak evi zorda olsa geçindirmeye çalıştım.
Evin babası ben olmuştum. Kapı çalar heyecanla koşarsınız babanız elinde poşetle gelince dünyalar sizin olur ya hani, ben akşam işten elimde poşetle geldiğimde küçük kardeşimin gözlerinin içi gülerdi. Bu acıyı yaşamayan bilemez. O kızın bana nasıl baktığını.
Psikolojimin bozulduğunu çevremdeki insanlar çok söyler olmuştu. Doktora gittiğimde 3 farklı antideprasan vermişti ama ben kullanmadım.
Babam o zamanlar yaşadığım şehrin en iyi pazarlama firmasında müdürdü aldığı maaş 4500 tl idi. Kazandığı paranın 1 lirasını bile bize vermezdi. Gider türkü barlarda restorantlarda o kadınla yerdi. Yazları antalyaya kıbrısa onu tatile götürürdü. Biliyorum çünkü haberi gelirdi. 6 yıl bu şekilde geçti. Babamın çalıştığı şirket aile şirketi olduğundan babamı işten çıkarttı. Babam ordan burdan borç alarak bır yıla yakın yine o kadınla yiyip içmeye devam etti. Parası bitip boğazına kadar borca batınca eve dönmek istedi. Elimizde olan tek şey evimize kredi kartı borcu yüzünden haciz geleceğini evi kaybedeceğimizden bahsetti. O kadın parası bitin borca sokunca artık aralarında bu sorun olmaya başlamış ve sürekli tartışır olmuşlar. En sonunda da ayrılmışlar.
Ben lise sona geçmiştim. Babam olmasa da o evi zar zorda olsa geçindiriyordum. Okuldan sonra çalıştığım için bir sene sınıfta kalmış başarısız olmuştum. Lise bitince üniversite hayalim yoktu çalışıp aileme anneme kız kardeşlerime bakacaktım.
Annem buna izin vermedi. Babamın eve dönme teklifini sırf çocuklarının geleceği için kabul etti. Ama iş işten geçmişti artık borç harç içindeydik. Yapacak tek şey evimizi hacizle bankalar almadan önce satmaktı. Piyasa değerinin yarısına sattık. Babam borçlarını ödedi elimizde ev alamayacak kadar az para kalmıştı. Babamla aramız hep soğuk olarak devam ediyordu. Evde yabancı gibi hayatımızı devam ettiriyorduk. Babam başka şehirde iş bulmuştu. O şehre taşındık şu anda kiradayız. Ay sonunu zor getiren evinde hiç bir zaman eski huzura hiç bir zaman ulaşamayan yabancılar olarak yaşamaya çalışıyoruz.
Babamın bırakın yüzümüze bakmayı bizimle konuşacak yüzü yok. Bir kadın yüzünden bizi bu duruma getirdi. Artık babamızla konuşmak bile istemiyoruz evde herkes kendi odasında takılıyor. O kadında başka bir adam bulmuş bile. Olan bana anneme ve kız kardeşlerime oldu. Ben hiç bir zaman baba ve oğul ilişkisini yaşayamadım. Yeni yeni hayatın farkında vardığım zamanlarda üzerime çok büyük bir yük binmiş yıllarca ev geçindirmiştim. Hiç arkadaşım kalmamıştı çünkü onlara ayıracak vaktim olmuyordu. Gittikçe içine kapanık biri oldum. Az konuşan nadir gülen evden odasından çıkmayan. Kendimi herkesten herşeyden soyutladım. Ama pişman değilim. Varsın kimsem olmasın. Annem ve kız kardeşlerim mutlu olsunlar yeter. Benden bu kadar.
Babamı hiç bir zaman affetmeyeceğim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar