Kadın Kadındır!

Öncelikle belirtmek isterimki hiçbir ırk diğerinden daha üstün değildir. Yüceltmek, yükseltmek insanlık dışı bir harekettir ve bizler insan olduğumuzu unutmamalıyız.


Kadın Kadındır!


Bu resimdeki klasik, erkeklerin hayalindeki rus tiplemesi.


1. Kural: Sadık değillerdir.


2. Kural: Türk erkeklerinden hoşlanmıyorlar ve onları ''hayat kadını'' olarak görmelerinden şikayetçiler.


Kadın Kadındır!


Bu resimdeki klasik bir alman kızı. Geneli sarışın olup kahverengi gözlüdür.


Kadın Kadındır!


Bu resimdeki ise filmlerde gördüğümüz türden bir fransız kadını. Zarif ve narindirler.


Kadın Kadındır!


Bu resimdekini zaten birçoğumuz tanıyoruz. Amerikan kadını ünlü aktirist. Yıllar geçmesine rağmen güzelliğini kaybetmeyen angelina ablamız..


Kadın Kadındır!


Bu resimdeki klasik bir türk tiplemesi. Ben bu kadının hastasıyım. Esmer, kahverengi gözlü, koyu saçlı. Bir çok türk kızının özelliklerini taşıyor. Irkımızın erkeklerine bakıyorum. Birçoğumuzu beğenmeyip "kezban, köylü kızı" vb. yakıştırmalar yapıyorlar. Beyler bilin istedim bu resimdekiler istisna. Hiçbir milletin kızı diğerinden aşağı ya da üstün değil. Bu resimdekiler "güzel kesim" den birkaç kişi. Ve her bayan güzel olmak zorunda değil ki bu insanın seçebileceği birşey değil. Sizden rica ediyorum başka ırkları yüceltip kendi ırkınızı küçültmeyin. Bırakın insan doğduk insan ölelim. Bırakın insan doğdunuz insan ölün. Aptal yakıştırmalarla kalp kırmaya lüzum yok bir anlık eğlence için hakka girmeyin. Son olarak türke benzemeyen idolüm bir bayanın resmini koyuyorum.


Kadın Kadındır!


Sağlıcakla kalın. Kadın Kadındır!

Kadın Kadındır!
Cevapla