😂😂biliyorum hepimiz yaparız
Benceme de beklerim arkadaşlar 😂😂😂 aşırı keyfli ve eğlenceli
Süpürgeyi Kap, Çamaşırları Sakla: Misafir Gelmeden 15 Dakikada Hayatta Kalma Taktikleri🧹🙈

😂😂biliyorum hepimiz yaparız
Benceme de beklerim arkadaşlar 😂😂😂 aşırı keyfli ve eğlenceli
Süpürgeyi Kap, Çamaşırları Sakla: Misafir Gelmeden 15 Dakikada Hayatta Kalma Taktikleri🧹🙈

Koronavirüs zamanından sonra insanlar artık eve misafir eskisi gibi çok almıyor ve buna Biz de dahiliz yani eve biri gelecek diye aklımız çıkıyor konu misafirperver olmamamızla alakalı değil Aksine çok misafirperver ve yedirme içirmeyi çok severiz Ama artık insanlar ve misafirler eve ne niyetle geldikleri hiç belli olmadığı için misafirliği çok kabul etmiyoruz diyelim ki başımıza böyle bir olay geldi anlık misafir geldi ve 15 dakika içerisinde eve toplamamız gerekiyor ise sadece Salonu toparlarız hızlı bir şekilde bir de lavabo ve banyoyu hemen hızlıca halletmeye çalışırız gelen misafir de Diğer odalara sokmamaya Özen gösteririz ama en büyük tercihimiz misafirin gelmemesi
Taktik yok valla 15 dakikada ben dişlerimi anca fırcalarım 😂😂
Benimle beraber 30 dk 😂
Teşekkürler
15 dakikada evi toplamanın en iyi yolu, en çok görünen alanlara odaklanmaktır. İlk olarak, oturma odasındaki dağınıklıkları bir kutuya atıp gözden kaldır, ardından banyoyu hızla toparla. Son olarak da yastıkları düzenlemek, camı açmak gibi son dokunuşlarla ortamın havasını değiştir.❤️
Rica ederim
Cevap
4Cevap
temizlemek bolca
tozları halının altına süpürmek
eşyaları başka bir odaya götürmek ve o odayı kilitlemek :D :D
😂😂😂😂
kesin ve hızlı bir çözüm ama :D
Ben buz dolabın altına koyardım
olur o da olur :D :D
Apar topar her şeyi bi odaya atıp kilitliyorum jsjsjs
Herşeyi kucağıma toplayıp yan odaya koşarak koyarım ve hemen süpürürüm jekxlslxlddn
her şey yatağın altına
En hızlısı 😂
Eskiden yapmadığımı kim dedi 12 yaşında iken çöp poşetine doldurup camdan atardım
Zaten genelde düzenlidir evim.
Ben evde değilim diyecen 😂
Her şeyi koltuk arkasına atmak 😄
Toz almak süpürmek yeterli
Herşeyi dolaba tıkıştır
Süpürüyorum o kadar
Hep toplu ki evim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?