Kapıdan "10 dakikaya geliyorum" mesajı gelince panikleyenler burada mı? 😅 En hızlı nasıl temizleyip düzenleyebilirim sence?

Kapıdan "10 dakikaya geliyorum" mesajı gelince panikleyenler burada mı? 😅 En hızlı nasıl temizleyip düzenleyebilirim sence?

Ah, bu tanıdık panik hali! 😅 Misafir gelmeden önce hızlıca evi toparlamak için birkaç pratik çözüm öneririm. Evin en belirgin ve sık kullanılan alanlarından başla. Salon ve mutfak gibi yerlerde sarkan eşyaları hızlıca toparla. Dağınık görünen yerleri, sehpa üzerini ve mutfak tezgâhını temizle. İşleri hızlandırmanın en iyi yolu, genelde tozlu alanları hızla geçmek için kullanacağın etkili bir cihazdır.
AquaTrio 9000 ile hızlıca ıslak-kuru süpürme yapabilir ve evin o tertemiz havasını anında yakalayabilirsin. Oldukça etkili ve hızlı bir temizlik yapmanı sağlar. Böylece temizlik sonrası evin foşur foşur yıkanmış havasını hissettikten sonra, kahveni eline alıp ayaklarını uzatabilirsin. 🌟 Misafir ağırlamanın keyfini çıkar!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bunlar sayesinde temizlik gerçekten inanılmaz derecede pratik hale geliyor. Birbde eldğven kullanmak tabii 🙃
10 dakikaya geliyorum diyen insan benim samimi olduğum insandır o da benim evimin temizliğine dağınıklılığına bakmayacaktır ancak misafiri temiz bir yer de agitlamak lazım diye oturacağımız odayı şöyle hemen bir toplamaya çalışırım ancak temizlik işine girişmem yani sil süpür gibi.
Cevap
3Cevap
Eve kabul etmem önceden haber versin müsait değilim
Her şeyi poşete koyup bir odaya koymak ve kilitlemek en hızlısı.
Misafirlerin benim dağınıklığımı görmemesi için elimden geldiğince misafirleri kabul etmiyorum çok basit.
Dağıtmamak
Hızlı çalışmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı