Mümkünse evde kimse olmasın müzik açıp bütün evi bastan sona temizliyim o sırada kafamıda temizliyorum cunkü🌸

Hayır ya ben tek başıma yapmayı seviyorum biri yardım etmeye kalkınca her şeyi karıştırıyor, sonra toparlamak iki kat zor oluyor zaten😅. Yalnız yaparım ben çoğu zaman
hayır hayır hayır. Beynim de yoruluyor o zaman. Özellikle biri bir şeyin yerini sorup sürekli işimi bölüyorsa bi odayı temizlerken kırk kere başka odaya geçmem gerekiyorsa deliriyorum deliriyorum deliriyorum. Ya tamamen o yapsın ve bana hiçbir şey sormasın ya da tamamen ben yapayım ve bana hiçbir şey sormasın 😂
Yalnız yaşadığım için kendi halimde kulaklığımı takar yavaş yavaş temizliğimi yaparım.
Teşekkür ederim eig için 😊
😊🌹🍫
Cevap
17Cevap
olabilir.
Yanii olsa da olur olmasa da olur. Zaten tek başıma çok temiz ve hızlı bir şekilde hem silmeyi hem süpürmeyi yapıyorum
Evde biri varsa asla temizlik isteğim gelmez ama evde kimse yoksa köşe bucak temizlik yaparım ve bundan zevk alırım
İstemem ya, daha beter edip üstelik beni strese sokuyor evdeki zalımlar
Hayır asla istemem ben temizliği tek başıma yapayım mümkünse
Temizlik konusunda çok titizim olduğum için kimsenin bana yardım etmesini istemem bu konuda.
Tek başıma yapıyorum ben ve öyle daha rahat oluyor kafam. Terapi gibi çok seviyorum
Genelde kadınlar her şeyi kendi yapmak istiyor sanırım. Ama yardım etmeyince yardım etmiyorsun diye sersenişte bulunurlar
Evet evde yaşayan herkes yardım etmeli
Hayır, çünkü benim kadar iyi yapanı yok.
Birinin temizlik yapmasını istiyorum
Kimsenin yaptığını beğenmiyorum
Kendi başıma yapmayı seviyorum
Tek başıma yapmayı daha çok seviyorum
Yalnız yapmayı tercih ederim
Allah kolaylık versin
İsterim iyi olur
Eşim ben ve oğlumu evden yollar
Evet ben de öyle seviyorum kimse olmicak💆🏻♀️
Yok demem valla
Hayır istemem
Genelde yardım eden tarafım