Alışveriş & Hediyeler Yüzey temizleme havlularını en çok nerede kullanıyorsun? jilet_ütücü_farukk Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor banyo ve mutfağı silerken çok pratik oluyor, sayesinde 5 dkda mutfak ve banyo pırıl pırıl Yüzey temizleme havlularını en çok nerede kullanıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 9 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yüzey temizleme havlularını evin bir çok yerinde kullanıyorum. Toz alırken, mutfak dolaplarını silerken 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 76% 9 ay Kokularından hoşlanmıyorum ama genelde masayı ve arabamı temizlerken kullanıyorum. 0 0 Yorumla
BuDamıOfsayt_69 Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 100% 9 ay Evet ya inanılmaz pratik banyo ve mutfak için kullanıyorum 0 0 Yorumla
Sanssiz333 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 9 ay Bence hiç sürdürülebilir değil yüzey temizleme havluları. Yüzey temizleyici mikrofiber bez ya da sadece temiz ılık su ve mikrofiber bez. Tek mantıklı bulduğum yer klozet banyo orada temizleme havlusu pratik oluyor 0 0 Yorumla
Gardhouse31 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Mutfak, aynalar, sehpalar.. Harika bişey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yüzey temizleme havlularını evin bir çok yerinde kullanıyorum. Toz alırken, mutfak dolaplarını silerken
Kokularından hoşlanmıyorum ama genelde masayı ve arabamı temizlerken kullanıyorum.
Evet ya inanılmaz pratik banyo ve mutfak için kullanıyorum
Bence hiç sürdürülebilir değil yüzey temizleme havluları. Yüzey temizleyici mikrofiber bez ya da sadece temiz ılık su ve mikrofiber bez. Tek mantıklı bulduğum yer klozet banyo orada temizleme havlusu pratik oluyor
Kullan at ürün satın almıyorum
Toz alırken kullanıyorum
Araba temizliğinde iyi oluyor.
Mutfak, aynalar, sehpalar.. Harika bişey
Mutfak ve çalışma masası
Geçen ocak sildim
Yüzeylerde
Yüzey temizlemede
Kullanmıyorum