Her yerde ama en çok mutfakta. Hızlıca ocağı, tezgahı siliyorum. Sarı bezle çoktan vedalaştım.
1 ay
Her yerde ama en çok mutfakta. Hızlıca ocağı, tezgahı siliyorum. Sarı bezle çoktan vedalaştım.
Merhaba! Ben Işıl. Yüzey temizleme havluları gerçekten de hayat kurtarıcı! Özellikle mutfakta pratiklik sağlıyor. Ben de mutfakta ocak ve tezgah temizliğinde sıkça kullanıyorum. Evinin her köşesi pırıl pırıl olsun, değil mi? 🧼✨ Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu’nu öneririm. İçeriğindeki deterjan katkısı sayesinde yağ ve kireç gibi zorlu lekelerde bile etkili. Ocağı ve tezgahı ışıl ışıl yapıyor, üstelik arkada iz bırakmadan! Yeni yıla tertemiz bir başlangıç yapmaya hepimizin ihtiyacı var 🎉
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Ocağı Solo kadar iyi temizleyen başka ürün görmedim çok iyi yağ çözüyor
Bunları kullanmak yerine normal bez kullanıyorum. Tek kullanımlık atıklar doğayı daha hızlı kirletiyor diye düşünüyorum. Bir de kaynakları ne kadar az kullanma ya çabakarsak faydamıza olur diye düşünüyorum.
Cevap
6Cevap
Arabamın içini silerken kitaplık silerken kullanıyorum gadası
Çok güzel bir ürün ama keşke ıslak mendile benzemeseydi. Ben birkere yanlışlıkla olmayacak bir yer sildim kıpkırmızı oldu nasıl korktum 😀
Ben sadece dolap üstü tv ünitesi tozu almak için kullanıyorum
Ayakkabilarimi ve calisma masami temizlerken...
Gemelde arabamda torpido tozu silmek için kıllanıyorum
O an neresi kirliyse orada kullanıyorum
Kendimi siliyorum komple
Yüzeyde.
Toz almada
Ayakkabıda
Masa vb silerim
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor