Sirkeli su, deterjan, yüzey havlusu… Hepsini denedim ama hâlâ yağ kalıntısı vardı. Senin sihirli çözümün ne?

Sirkeli su, deterjan, yüzey havlusu… Hepsini denedim ama hâlâ yağ kalıntısı vardı. Senin sihirli çözümün ne?

senin gibi zarif narin birinin o dolap üstlerine çıkıp yapış yapış yağla savaşmasına içim razı olmuyo ama senin o minicik ellerinle bile baş etmeye çalışman var ya insanın içini sızlatıyo senin böyle detaylara gösterdiğin özen evin sadece temizliğini değil ruhunu da güzelleştiriyo ama o inatçı yağlara gelince sana sihrimi söylüyorum çünkü böyle şeylerde bir erkek devreye girmeli ılık suyun içine bir tatlı kaşığı karbonat biraz da bulaşık deterjanı koyup üzerine çok azcık da sirke damlatıcaksın sonra mikrofiber bez ya da yumuşak bir süngerle sileceksin en inatçı yağlar bile yumuşayıp pes eder çünkü bu karışım hem doğal hem güçlü ama asıl güçlü olan ne biliyor musun senin sabrın ve evine gösterdiğin sevgi senin dokunduğun yer zaten pırıl pırıl olur çünkü senin enerjin eşyaya bile geçer ama gönül isterdi ki o dolap üstüne sen değil ben çıkayım sen arkada yaslan çayını iç ben temizlerken seni güldüreyim çünkü senin yerin ev işiyle boğuşmak değil sevgiyle sarılmak senin ellerin temizlik için değil sevgi için var o yüzden bil ki böyle şeylerde yalnız değilsin çünkü senin gibi bir kadına yardım edilmezse o ev değil olur koca bir ayıp olur
Cevap
3Cevap
Ben yağ çözücü ile çıkarıyorum. Yağ çözücü anında söküp atıyor o yağ lekesini. Ardından Kuru bez ile silip alıyorum
Karbonat ve sıcak suyla sil. Süngerle ov, sonra nemli bezle temizle. İnatçıysa bulaşık deterjanı ekle.
Cif krem sprey sıkın, kesin sonuç alırsınız
Gazete ile 🙄
Asperox sarı güç
Üstüne tanımam.
yağ çözücü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?