Alışveriş & Hediyeler Temizlik günü geldiğinde ilk hangi odayla başlıyorsun? Yoksa plan yapmadan mı dalıyorsun işe? müjgan Takip Et Xper 5 Yaş: 51 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben genelde mutfaktan başlıyorum ama bir bakmışım banyodayım. Sen planlı mısın yoksa spontane mi? Temizlik günü geldiğinde ilk hangi odayla başlıyorsun? Yoksa plan yapmadan mı dalıyorsun işe? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Boze_ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 81% 1 yıl Temizlik günüm yok herhangi bir günde temizlik yapmak istersem yapıyorum ve tüm günümü de temizliğe ayırıp bütün odaları baştan aşağı temizleyemiyorum 0 0 Yorumla
Onur06191 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 11 ay Günaydın adı güzel en zor ve uzun sürecek yerden başkamak mantıklı olan 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlk salondan başlıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Temizlik günüm yok herhangi bir günde temizlik yapmak istersem yapıyorum ve tüm günümü de temizliğe ayırıp bütün odaları baştan aşağı temizleyemiyorum
Günaydın adı güzel en zor ve uzun sürecek yerden başkamak mantıklı olan
İlk salondan başlıyorum
Temizlik yapmıyorum 😪😪