Ev & Yaşam 1 ay Temizliğe ilk hangi odadan başlarsınız? Tugbaunal Takip Et Xper 5 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Temizliğe ilk hangi odadan başlarsınız? Görüş Yaz 14 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Ev & Yaşam konusunda 3,6b görüş paylaştı. Selam gadası 🙃Genelde az kullanılan odadan başlamak iyi olur. Ama ben balkondaki kitaplığımdan başlamayı seviyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
AyzTmrFenomen Takip Et Yoda Yaş: 24 1 ay Ev & Yaşam konusunda 452 görüş paylaştı. Salon<Yatak odası<Mutfak<Banyo Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eig 36% 1 ay Ben süpürgeyi koydugum yere en uzak olan yerden en yakın yere dogru yapıyorum ki toplayıp en son orada bırakıp çıkayım 😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Tugbaunal 1 ay Mantıklı hsjxjabxsn Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Ev & Yaşam konusunda 1,5b görüş paylaştı. Kendi odamı temizliyorum hatta her zaman kendi eşyalarımı kendim temizilerim. temizlik takıntım var bu konuda Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Bilge Yaş: 28 , eig 100% 1 ay Hiç düşünmedim cunku temızlık yapmam🤣 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 107 , eig 98% 1 ay Önce salon sonra kendi odama geçerim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 99% 1 ay Ev & Yaşam konusunda 536 görüş paylaştı. Mutfaktan başlıyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
djxeon Takip Et Guru Yaş: 27 1 ay Kendi odamı tek temizliyorum artık Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Sonsuzluguna Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 ay Mutfak önce mutfagı toplamayı seviyorm ben Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Tugbaunal 1 ay Ben de en son mutfağı yaparım acıkmış oluyorum zaten bi yandan da yemeği hazırlarım Yorumla Sonsuzluguna 1 ay Yani tercih meselesi mutfak temizligini seviyorm Yorumla
AngelXO Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eig 100% 1 ay Mutfaktan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
khaixx Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 96% 1 ay Mutfak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
sedomania2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 100% 1 ay kendi odamdan :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
highero16 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 ay temizlik yapmaya karar verdiğim odadan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Selam gadası 🙃
Genelde az kullanılan odadan başlamak iyi olur. Ama ben balkondaki kitaplığımdan başlamayı seviyorum.
Salon<Yatak odası<Mutfak<Banyo
Ben süpürgeyi koydugum yere en uzak olan yerden en yakın yere dogru yapıyorum ki toplayıp en son orada bırakıp çıkayım 😅
Mantıklı hsjxjabxsn
Kendi odamı temizliyorum hatta her zaman kendi eşyalarımı kendim temizilerim. temizlik takıntım var bu konuda
Hiç düşünmedim cunku temızlık yapmam🤣
Önce salon sonra kendi odama geçerim.
Mutfaktan başlıyorum.
Kendi odamı tek temizliyorum artık
Mutfak önce mutfagı toplamayı seviyorm ben
Ben de en son mutfağı yaparım acıkmış oluyorum zaten bi yandan da yemeği hazırlarım
Yani tercih meselesi mutfak temizligini seviyorm
Mutfaktan
Mutfak
kendi odamdan :)
temizlik yapmaya karar verdiğim odadan
salon