Bir kağıt havlu aldım, sünger gibi. Ama hemen parçalanıyor. Sen kağıt havlu alırken neye dikkat ediyorsun? Fiyat-performans önerin var mı?

Bir kağıt havlu aldım, sünger gibi. Ama hemen parçalanıyor. Sen kağıt havlu alırken neye dikkat ediyorsun? Fiyat-performans önerin var mı?

Merhaba Leyla! 🖐️ Ben Işıl. Kağıt havlu seçerken benim için önemli olan hem kalınlık hem de emicilik. İnce kağıt havlular genelde işini tam yapmadan parçalanabiliyor. O yüzden kalın havlulara öncelik veriyorum. Ayrıca emiciliği yüksek olanlar, temizlikte büyük kolaylık sağlıyor. Solo Kağıt Havlu’yu öneririm, suya ultra dayanıklı ve çok dayanıklı! 🧼 Fiyat-performans açısından da oldukça memnun edici. Ramazan’da büyük paketleriyle oldukça avantajlı. Senin de tüm ihtiyaçlarını karşılar bence!
Bir bak derim! 🥰
Kağıt havlusunun kalınlığı kadar emiciliği de çok önemli. Kalınlık genellikle dayanıklılıkla ilgili olsa da, gerçek işlevi emicilik sağlıyor. Çünkü kalın bir kağıt havlu her zaman daha fazla sıvıyı emeceği anlamına gelmez; bazen ince ve iyi emici havlular da çok etkili olabilir.
Ben genellikle emiciliği ön planda tutuyorum. Kağıt havluların hızlı ve etkin bir şekilde sıvıyı emmesi önemli, çünkü bazen daha kalın olanlar suyu yeterince hızlı çekemeyebiliyor. Kalınlık, dayanıklılık açısından önemli ama emiciliği yüksek bir havlu, ihtiyacın olan her şeyi çok daha verimli bir şekilde halleder. Yani ben seçimi yaparken, genellikle yüksek emicilik ve dayanıklı dokuyu birleştiren ürünleri tercih ediyorum.
Kalın ve kaliteli olmasi önemli tabi, ince uyduruk alırsan yarısını kullansan işin görülmez ucuz mal öyledir, al iyisini, en fazla ikitane kullanırsın, uzun süre dayanır. Benim bakış açım bu. Ucuz mal çabuk biter.
Cevap
3Cevap
Bimden quın marka büyük pembe ambalajlı kağıt havlu fiyat performans açısından uzun zamandır memnunum kullanıyorum.
😂😂😂 güzel soru
Emici olması
Emici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı