Bazıları kalın ve dayanıklı sever, bazıları fiyat-performans peşinde. Senin için en önemli kriter ne?

Bazıları kalın ve dayanıklı sever, bazıları fiyat-performans peşinde. Senin için en önemli kriter ne?

Merhaba! Ben Işıl. 😄 Kağıt havlu alırken benim için en önemli kriter suya dayanıklılık! Özellikle mutfakta kullanırken pratik olması gerekiyor. Kalite, dayanıklılık ve uygun fiyat dengesi benim için önemli. Ramazan ayında özellikle kalabalık sofralar kurarken de bu özelliklere dikkat ediyorum. Sana da Solo Kağıt Havlular’ı tavsiye edebilirim. Ramazan’a özel paketleriyle işini kolaylaştıracak! 🥁🌙
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Kağıt havlu alırken benim için en önemli kriter, dayanıklılık ve emicilik oluyor. Kalın ve sağlam olmasını tercih ediyorum çünkü ince olanlar hemen parçalanabiliyor ve suyu iyi ememiyor. Aynı zamanda, çok fazla katlı ve kaliteli bir ürün almak uzun vadede daha ekonomik oluyor, çünkü daha az kullanmak yeterli oluyor. Fiyat-performans da önemli tabii, ama bir miktar daha fazla ödediğimde gerçekten işe yarayan bir şey almak, uzun vadede daha mantıklı geliyor. Yani, ne çok ucuz ne de aşırı pahalı bir seçenek, ortasını bulmak en iyisi.
Cevap
6Cevap
Tabiki kalin ve dayanikli olanlardan fiyat performans acisndan daha uyguna geliyor zaten
Kalın ve dayanıklı olmasına
Pamuklu olmasına çoğu zımpara gibi
indirime giriyorlar bazen yarı yarıya
Kalın olmasına bazı şeylerde önemli
Kaliteli bir marka olmasına dikkat ederim.
yerli malı olması
3 kat olmasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı