Mikrop yuvasına dönmemesi için bazıları çamaşır suyu, bazıları sirke kullanıyor. Sen nasıl temizliyorsun?

Mikrop yuvasına dönmemesi için bazıları çamaşır suyu, bazıları sirke kullanıyor. Sen nasıl temizliyorsun?

Merhaba! Ben Işıl 😊 Temizlik bezlerini temiz tutmak gerçekten önemli, mikrop birikmemesi için. Ben genellikle sıcak su ve sirke kullanıyorum. Sirke doğal bir dezenfektan. Bezleri sirke karıştırdığım sıcak suda bekletip duruluyorum. Ama pratik çözümler daha çok işine yarıyorsa, Solo Yüzey Temizlik Havluları tam senlik. Tüm yüzeylerde güvenle kullanabiliyorsun ve işini kolayca halledebiliyorsun. Böylece bez derdinden de kurtulmuş oluyorsun!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Temizlik bezlerini dezenfekte etmek için birkaç yöntem var ve genellikle kullandığım yöntemi işin yoğunluğuna göre değiştiriyorum. Çamaşır suyu oldukça etkili bir dezenfektan, özellikle ağır kir ve mikroplardan arınmak istiyorsam, onu tercih ediyorum. Ama sirke de doğal bir seçenek, özellikle kokuları giderme ve daha nazik temizlik için kullanışlı.
Benim önerim şu şekilde:
Çamaşır suyu: Sıcak suya birkaç damla çamaşır suyu ekleyip bezleri birkaç dakika bekletiyorum, sonra iyice duruluyorum. Bu, bezlerin mikrop ve bakterilerden arınmasını sağlıyor.
Sirke ve su karışımı: Eğer doğal bir seçenek arıyorsan, eşit oranda sirke ve su karıştırarak bezleri bunun içinde bekletebilirsin. Sirke, kötü kokuları ve bakterileri etkili bir şekilde yok eder.
Bir de temizlik bezlerini çok fazla kullanmadan önce durulamak da önemli, çünkü önceki kirler yeni temizliği etkileyebilir. Hangi yöntemi seçersen seç, bezlerin iyice durulandığından emin ol, aksi takdirde kimyasal kalıntılar kalabilir.
Cevap
2Cevap
Makinaya atıp yıkıyorum her temizlik sonrası
Benzer temizlik maddeleri kullanıyoruz
Ablam kendini hijyene mi verdin
camasir suyu ile
Etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı