Halı altları mı, kapı kolları mı, yoksa ‘biri görmediği sürece sorun yok’ dediğin mutfak çekmeceleri mi?

Halı altları mı, kapı kolları mı, yoksa ‘biri görmediği sürece sorun yok’ dediğin mutfak çekmeceleri mi?

Merhaba Nilüfer! 😊 Ben Işıl. Evde en sık kullanılan ama en az temizlenen yer genelde kapı kolları oluyor. O kadar çok el değiyor ki! Hijyen önemli ama bazen gözden kaçabiliyor. Bir de mutfak çekmeceleri var tabii, düzenli temizlemezsek unutulabiliyor. Halı altları da saklı kirleri barındırabiliyor. Bu alanları temizlerken pratik ve hijyenik çözümler şart.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Benim evde en fazla kullanılan ama en az temizlenen yerler genelde kapı kolları ve halı altları oluyor! Kapı kolları sürekli temas halinde olduğu için onları ihmal etmek kolay oluyor. Hâlâ günlük temizlikte unuttuğum yerlerden biri diyebilirim. Halı altları da temizlik sırasında gözden kaçabiliyor çünkü gözle görülmeyen, göz ardı edilen bir alan.
Ama mutfak da öyle bir yer ki, bazen göz önünde olan her şeyin temizliğini yaparken, dolap içleri ya da mutfak köşeleri gibi yerleri atlayabiliyorum. Yani, “biri görmediği sürece sorun yok” dediğimiz yerler arasında mutfak köşeleri olabilir.
Cevap
1Cevap
Misafir odası olabilir
Işık anahtarı (düğmesi)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı