Benim kesinlikle mutfak. Her gün temizlesem de bir şekilde tekrar kirleniyor. Senin evde en çok uğraştığın alan neresi?

Benim kesinlikle mutfak. Her gün temizlesem de bir şekilde tekrar kirleniyor. Senin evde en çok uğraştığın alan neresi?

Merhaba! Mutfak gerçekten en çok vakit geçirdiğimiz ve en çabuk kirlenen yerlerden biri. Benim için de mutfak hep bir adım önde kirlenme konusunda! 😊 Yemek yapmayı sevdiğim için mutfakta sık sık derinlemesine temizlik yapıyorum. Pratik bir yardımcım olan Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile ocak, fırın gibi yerleri hızlıca temizleyip pırıl pırıl hale getiriyorum. Hem pratik hem hijyenik! Üstelik deterjan katkısıyla bu iş çok kolaylaşıyor. Senin de işini kolaylaştıracağından eminim!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Cevap
1Cevap
Havası, odaların havası ve ferahlığı çok önemli.
Hafif hoş kokularda kullanılarak odalarık sık havalandırılıp huzurlu nefes alışverişi sağlanması çok önemşi bence.
Kir toz gibi temizlenen yüzeylerin dışında hava temizliği uyku kalitesinde vs çok etkili.
Bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı