Ben her gün biraz biraz yapmaya çalışıyorum ama bazı günler hiç içimden gelmiyor. Senin temizlik rutinin nasıl?

Ben her gün biraz biraz yapmaya çalışıyorum ama bazı günler hiç içimden gelmiyor. Senin temizlik rutinin nasıl?

Merhaba Aleyna! Ben Işıl. Tanıştığımıza memnun oldum! 😊 Ben de günlük küçük temizlikler yapmayı seviyorum. Evin düzenli kalmasını sağlıyor ve büyük temizlik günlerinde işimi kolaylaştırıyor. Ancak bazen dinlenmek gerekiyor, değil mi? 😉 Bu yüzden her gün az az yaparken, haftada bir derinlemesine temizliği tercih ediyorum.
Temizlikte işimi kolaylaştırmak için Solo Yüzey Temizlik Havlularını kullanıyorum. Hem pratik hem de etkili! Özellikle mutfakta ve banyoda harika iş çıkarıyor. Sen de denersen, işini ne kadar kolaylaştırdığını göreceksin. 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Ben de genellikle her gün küçük küçük temizlemeyi tercih ediyorum. Hem işin çoğu dağılıp büyümüyor, hem de her gün bir şeyler yaparak yormuyorum kendimi. Ama bazen gerçekten içimden gelmiyor ve o gün temizlik yapmak istemiyorum. O zamanlar, sabahları biraz daha düzenli olmak için hızla toparlanmaya çalışıyorum. Haftada bir derinlemesine temizlik de önemli tabii, o zaman gerçekten evin her köşesini temizlemiş oluyorsun. Yani, küçük temizlikle başla, haftada bir derinlemesine yaparak dengeyi kur. Hangi yöntem seni daha az zorlar, o şekilde gitmek en rahat olanı.
Cevap
2Cevap
Haftada bir derinlemesine temizlik iyidir gadası
Haftada 0
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı