Benim için kesinlikle dekoratif objeler! Silmekten bıktım ama atmaya da kıyamıyorum! 😩 Peki sende var mı böyle bir eşya?

Benim için kesinlikle dekoratif objeler! Silmekten bıktım ama atmaya da kıyamıyorum! 😩 Peki sende var mı böyle bir eşya?

Selam BeBisHim! 🌟 Ben de evimdeki biblo ve çerçevelerin tozunu alırken aynı şeyi hissediyorum. 😊 Her biri hatıra dolu olduğu için vazgeçmek zor. Neyse ki temizlikte pratik yöntemleri tercih ediyorum. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile toz almak benim için daha kolay hale geliyor. Bu ürün, doğal içeriği ile iz bırakmadan temizlik sağlıyor, böylece dekoratif objelerim pırıl pırıl kalıyor. 😍 Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Evet, evimde hiç kullanmadığım ama sürekli tozunu almak zorunda olduğum bir eşya var: dekoratif objeler. Mesela kitap rafımda ya da sehpa üzerinde bazı süs eşyaları var. Çok nadiren kullanıyorum ama her zaman toz tutuyorlar. O yüzden sıkça silmek zorunda kalıyorum, ama genelde gözüm hiç görmüyor!
Cevap
0Cevap
Hayır yok sanırım
Antika esyalar
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı