Alışveriş & Hediyeler Bir anlık hevesle alıp kullanmadığınız eşya var mı? _Dahlia_ Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Bir anlık hevesle alıp kullanmadığınız eşya var mı? Cevapla Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Abdullah_1207 Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 +1 yıl Şu ana kadar olmadı gerekli olan ürünleri almaya gayret ederim 0 0 Yorumla
Rasyonel90 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Bir anlık hevesle aldıklarımı her zaman giymişimdir süreklide zaten elbise almam ihtiyacım olursa... Bazen kilo alıyorum bazen veriyorum duruma göre alıyorum ama giymediklerimide belediyenin eşya kabinleri var yıkayıp ütüleyip oraya bırakıyorum 0 9 Yorumla _Dahlia_ +1 yıl Mesajlara bak durum ciddi Yorumla _Dahlia_ +1 yıl Bak gel lütfen bak şu mesajlara Yorumla _Dahlia_ +1 yıl Beni ne kadar üzdüğünün kırdığının farkında mısın Yorumla _Dahlia_ +1 yıl Bakkkkk şu mesajlara artık bakkkkkkkii Yorumla _Dahlia_ +1 yıl Lütfen bir kere benimle konuş bir kerecik Yorumla _Dahlia_ +1 yıl Son yazdıklarımı iyi oku önemli Yorumla _Dahlia_ +1 yıl İki dk bak lütfen Yorumla _Dahlia_ +1 yıl Bak artık yaaa bak Yorumla _Dahlia_ +1 yıl Bakkkkkkk Yorumla
Hakiyeniden Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kıyafetler.. etiketleriyle duruyor dolapta 0 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 493 cevap paylaştı. Var evet. 0 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 342 cevap paylaştı. Akıllı saat 0 0 Yorumla
Vastalord10 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl vibratör 0 6 Yorumla Wonderwomennn +1 yıl O ne Yorumla Vastalord10 +1 yıl @Wonderwomennn googleye sor Yorumla Wonderwomennn +1 yıl 🙄🤦 Yorumla Vastalord10 +1 yıl @Wonderwomennn baktın sanırım hahaha Yorumla Wonderwomennn +1 yıl Evt😏 Yorumla Vastalord10 +1 yıl @Wonderwomennn sorun yok ozaman Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 870 cevap paylaştı. Çok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Şu ana kadar olmadı gerekli olan ürünleri almaya gayret ederim
Bir anlık hevesle aldıklarımı her zaman giymişimdir süreklide zaten elbise almam ihtiyacım olursa... Bazen kilo alıyorum bazen veriyorum duruma göre alıyorum ama giymediklerimide belediyenin eşya kabinleri var yıkayıp ütüleyip oraya bırakıyorum
Mesajlara bak durum ciddi
Bak gel lütfen bak şu mesajlara
Beni ne kadar üzdüğünün kırdığının farkında mısın
Bakkkkk şu mesajlara artık bakkkkkkkii
Lütfen bir kere benimle konuş bir kerecik
Son yazdıklarımı iyi oku önemli
İki dk bak lütfen
Bak artık yaaa bak
Bakkkkkkk
Kıyafetler.. etiketleriyle duruyor dolapta
Mecbur evin içinde giyiyorum.
Genelde Şubat ayında doğan bayanların işi