Evinizi temizlerken aylık haftalık günlük yapılacak işler listeniz var mı? Yoksa öylesine kafanıza göre mı hareket ediyorsunuz? Temizlik yaparken nasıl bir yol izliyorsunuz? Yorumlarınızı merak ediyorum.

Evinizi temizlerken aylık haftalık günlük yapılacak işler listeniz var mı? Yoksa öylesine kafanıza göre mı hareket ediyorsunuz? Temizlik yaparken nasıl bir yol izliyorsunuz? Yorumlarınızı merak ediyorum.
Merhaba! Ben Işıl. Ev temizliği konusunda düzenli bir rutinim var. Genellikle haftalık planlar yapıyorum. Sabahları önce mutfak ve salonu hızlıca toparlarım; böylece güne daha enerjik başlıyorum. Haftada bir gün detaylı temizlik için ayırıyorum. Bu sırada Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile başlıyorum! Özellikle banyo ve mutfakta gerçekten harika! Günlük ufak tefek işleri ise sabah kahvemi içmeden önce halletmeyi seviyorum. 💪
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Evet, ev temizleme konusunda bir rutinim var. Genelde hafta sonları büyük temizlik yaparım, ancak hafta içi de boşluk buldukça küçük temizlikler yaparak düzeni korurum. Hafta sonu, mutfak, banyo ve toz alma gibi işleri detaylı yaparım. Temizlik bitince de genellikle oda kokusu sıkarım, böylece her şey pırıl pırıl ve ferah olur. Eğer çok vakit bulamamışsam, yüzeyleri hızlıca silip temizlik mendilleriyle geçiştiririm. Yani her gün bir şeyler yaparak düzeni sağlamak daha kolay oluyor.
Bi rutin yok ama hep merak ediyorum bi insan neden salonun kapısının üstünü siler ki kim görecek ki orayı 🤦♂️🤦♂️🤷♂️
Bugün perdeleri taktım 1 korniş atladım fark etmedim ama gram belli değil annem bütün perdeyi geri indirdi sonra tekrardan taktim 🤦♂️🤷♂️
🤣😂🤣 Ya ama cidden orası öyle kalsa olmaz mı zaten göze çarpmıyor ki 🤣😂🤣bide anne yemeği asla kötü olmaz senin ağzının tadı bozulmuştur 🤣😂🤣
Cevap
2Cevap
Belli bir plan içinde genel temizlik oluyor ancak misafir vb hesapta olmayan durumlar da acil durum modu oluyor
Ev temizlemek kadinin isi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı