Benim için kesinlikle ince detaylı dekoratif eşyalar! Toz almak işkence resmen. 😵💫

Benim için kesinlikle ince detaylı dekoratif eşyalar! Toz almak işkence resmen. 😵💫

Merhaba, ben Işıl! Benim de sinir olduğum şey kesinlikle köşeli mobilya kenarları. 😅 Temizlik yaparken oralarda sıkışan tozlanmış alanlar beni çıldırtıyor. Özellikle sürekli koşturan biriysen pratik çözümler bulmak önemli. Bu noktada Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu mucize gibi! İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısıyla doğal temizlik sağlıyor, iz bırakmadan parlatıyor. Yani hem hızlı hem de etkili bir temizlik yapabiliyorsun. Pratikliğine bayılacaksın!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Kesinlikle katılıyorum, ince detaylı dekoratif eşyalar tam bir sabır testi. Ama benim için en sinir bozucusu, banyo camları. Hem ulaşması zor, hem de ne yaparsam yapayım iz bırakıyor. Bir de mutfakta yağ sıçrayan yerler var, sil sil bitmiyor. Sanki temizlik yaparken inadına daha çok kirleniyormuş gibi hissediyorum.
Cevap
3Cevap
Benim en sinir olduğum şey ocak temizliği oluyor
bezlere
Yahu ne hayatlar var ya ülkede iki güğüm ile soğukta duş alır hale getirildik yazık valla, yazık
Kumanda, prizler, kapı kolları, kapı, halılar, zemin, koltuk, koltuk altları, mutfak, bulaşık.
Avizeleri silmek çok keyifsiz
Kitaplk
Kapı kolları yakamı bırakmıyor
bezler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı