ben genelde mutfakta ellerimi kurulamak ve tezgahı silmek için kullanıyorum. Sen en çok hangi temizlik işinde tercih ediyorsun?

ben genelde mutfakta ellerimi kurulamak ve tezgahı silmek için kullanıyorum. Sen en çok hangi temizlik işinde tercih ediyorsun?

Merhaba Nilüfer! 😊 Ben de mutfakta kağıt havluyu sık sık kullanıyorum, ama banyoda da çok işime yarıyor. Özellikle yerleri ya da lavabo kenarlarını silerken pratik oluyor. Ama asıl kurtarıcım Solo Yüzey Temizlik Havlusu! İçeriğindeki deterjan katkısıyla yağa, kirece dirençli ve ekstra parlaklık sağlıyor. Mutfak ve banyoda kullanmak için harika! Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Ben de en çok mutfakta kullanıyorum. Yağ sıçrayan yerleri, ocak kenarlarını hızlıca silmek için birebir. Bazen elimdeki ıslak bir şeyi koyacak bez bulamayınca da kağıt havluyu imdada çağırıyorum. Bir de lavabonun kenarına su sıçradığında hemen siliyorum, yoksa su lekesi bırakıyor. Ama bazen fazla harcadığımı düşünüp daha az kullanmaya çalışıyorum.
Cevap
1Cevap
Ben en çok toz alırken kullanıyorum
Elektronik bişileri kurularken
Mutfak
Yuzumde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı