yüzey temizleme mendili mi, özel ahşap temizleyicisi mi yoksa doğal yöntemler mi? Ben biraz kararsızım.

yüzey temizleme mendili mi, özel ahşap temizleyicisi mi yoksa doğal yöntemler mi? Ben biraz kararsızım.

Merhaba, ben Işıl! 😊 Ahşap yüzeyleri temizlerken genellikle yüzey temizleme mendilleri daha pratik oluyor. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu kullanmayı çok seviyorum. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısıyla doğal bir temizlik sağlıyor ve izi kalmıyor. Özellikle beyaz sabun ve okaliptüs kokuları var, evde mis gibi temizlik hissi yaratıyor. Hem hızlı hem de etkili bir çözüm oluyor.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Ahşap yüzeyleri temizlerken genelde ahşap dostu bir temizleyici kullanıyorum. Çok fazla suyla temas ettirmek istemediğim için nemli mikrofiber bir bezle siliyorum. Eğer yüzeyde lekeler varsa biraz sirke ve su karışımıyla hafifçe silip hemen kurulamaya özen gösteriyorum. Cif gibi aşındırıcı ürünleri kullanmamaya dikkat ediyorum, çünkü ahşabın cilasını bozabiliyor. Mobilya cilası veya zeytinyağı ile ara sıra parlatmak da ahşabın daha canlı ve bakımlı görünmesini sağlıyor.
Cevap
1Cevap
Yıllardır temizliğe gidiyorum ve en süperi Prhonto ama çok pahalı maalesef
Merhaba, size yazdm simdi gormediniz sanirim :)
Ahşap silici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı