Yüzey temizleme mendilleriyle geçiyorum ama ne kadar sık yapmak lazım sence?

Yüzey temizleme mendilleriyle geçiyorum ama ne kadar sık yapmak lazım sence?

Merhaba Nilüfer! Ben Işıl. 😊 Evde düzeni ve hijyeni sağlamak önemli ama hayatı da kolaylaştırmak lazım. Kapı kolları ve ışık düğmeleri her gün sıkça temas ettiğimiz noktalar. Haftada bir temizlemek genelde yeterli oluyor. Ben de bu noktaları temizlerken pratik ürünler kullanmayı seviyorum. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu içeriğindeki sirke ve karbonat katkısıyla doğal temizlik sağlıyor, iz bırakmıyor. Bu ürün benim için kurtarıcı! Hem doğal hem de etkili. 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Kapı kollarını ve ışık düğmelerini genellikle haftada bir siliyorum, ama bazen misafir geldiğinde ya da bir temizlik yaptığımda, bunları hızlıca temizlemek de iyi oluyor. Bu bölgeler sık dokunulan yerler olduğu için, özellikle mikropların birikmesi muhtemel. Haftada bir derin temizlik yaparken, ışık düğmeleri ve kapı kollarını da silmek, her şeyin hijyenik olmasını sağlıyor. Tabii, eğer yoğun bir kullanım varsa, her birkaç günde bir hızlıca silmek de faydalı olabilir.
Cevap
3Cevap
Haftada 1 defa dip köşe temizliği yaparız o zaman kapı kollarını siliyoruz detaylı temizlik yaptığımız zamanlar sileriz daha çok
sürekli
Sitede fenomen olacaklar diye çiçek sorular sorma peşindeler, üç kere peş peşe tuvalet kağıdı sorusu mu olur ulan vizyonsuzlar
Silmek te mi gerekiyormus
Haftada bir kez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı