kızlar ben ped takıyosam ertesi sabaha kadar çıkarmıyorum eğer okula filan gidiyosam çünkü yoğun akıntım oluyor öyle böyle değil eğer ped takmıyosam şu an evdeyim mesela bir günde 3 kez degiştiriyorum sadece su gibi akıntı oluyo ve baya çok yani kilodun resmen tamamını kaplıyo sadece arka kısım kuru kalıyo pişik olmamak için hatta bazen 4 oluyor sabah öglen akşam gece mutlaka çok sinirim bozulsa da yapçak bişey yok 😕
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
9 ayGiyiyo muyum ki 🤪😁
En fazla 2 günde bı değişirım. Yazları her gün günde 2 oluyordu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 aybenim popo arası çok terliyor o sebeple fırsat buldukça değiştiririm hanımefendi
011 Yorumla
Soran9 ayMesela ay popo terlemesi var mı gerçekten bazen benimde pantolon arkası azcık nemli oluyp
Cevap sahibi9 aybende aşırı fazla oluyor hanımefendi maalesef kaşıntıda oluyor bir çözüm bulunamadı bir ara talk pudra kullanıyordum bu vanilyalı gibi gayet kuru oluyor ama sağlıklı değil kullanmayın diyorlar
Soran9 ayEvet peki seninde geçiyor mu arkaya pantolona yani çok rahatsız edici ya sinirim bozuluyo bi kere kızlar gördüler söylediler bana çok utandım açıkcası
Cevap sahibi9 ayhayır hanımefendi pantolona geçme olayı yok ama iç çamaşırın arka kısımda hafif ıslaklık oluyor ıslaklık olayına takılmıyorum ama böyle o tuhaf koku olayını sevmiyorum
Soran9 ayİşte benim bazen pantolonun arkasına geçiyo nemli gibi çok rahatsız edici
Soran9 ayBu yüzden mecbur ped kullanıyom yoksa bende ped olayını sevmiyorum
Cevap sahibi9 aybu bahsettiğiniz ıslaklık vajenden gelen mi
Soran9 ayşu an mesela yeni degiştirdim kuru ama az önce çok ıslaktı ondan iki saat önce degiştirmeme ragmen
Cevap sahibi9 aypeki bu akıntının kokusu nasıl hafif mi
Soran9 ayHiç bilmiyorum koklamadım burnum tıkalı, 😂
Cevap sahibi9 ayhaha tamam
Gizli Üye(30-35)9 ayBir doktora gitsen normal değil senin ki her gün aynı olmaz
04 Yorumla
Soran9 ayNasıl aynı olmaz
Cevap sahibi9 aySenin ki çok fazla
Soran9 ayE öyşe zaten bende bundan bıktım bi tek gece kuru kalıyo gündüz akıntı oluyo
Cevap sahibi9 ayDoktora hiç gittin mi
9 ayBunu öğrendiğimiz iyi oldu 😃
04 Yorumla
Soran9 ayNeden
- 9 ay
Şaka 😅ölen detaylı anlattım ki
Soran9 ayNasıl yani😁
- 9 ay
Senın jeton düşünce haber ver tm mı 😂
9 ay2 gün Max sonra değişmeli
02 Yorumla
Soran9 aySiz erkek olduğunuz için sıkıntı yok çünkü kuru ama bizim öyle degil hele benim gibi faxla akıntısı olan biri ise
- 9 ay
Saçını görmeden yorum yapamam
9 ayHergün yazın kışın 3 güne bir
06 Yorumla
Soran9 ayBu süre çok fazla değil mi
- 9 ay
Kışın normal dışarısı soğuk terleme su ihtiyacı olmaz tuz üretmez vucıt
Soran9 ayAy ne bilim ben daha 2 saat dayanamıyom 3 gün sanırım kafayı yerim bende pişik sorunu oluyo ped takmasam canım bazen acıyo gerçekten hatta suandada hafif pişik var deli oluyom
- 9 ay
Senin için haklısınn
Soran9 aySizin ne güzel kuru böylr bi derdiniz yok
- 9 ay
Evet öyle kuruyuz ist atabilirsin
9 ayHergün değişmeli
00 Yorumla
9 aySabah ayrı akşam ayrı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayGünlük değişiyorum
00 YorumlaNeden öyle peki
02 Yorumla
Soran9 ayNasıl yani
Bebek Bakımı konusunda 8,4b cevap paylaştı. her gun degismeli
00 YorumlaAma oda baya çokmuş ya
00 Yorumla
9 ay1 kez spordan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayÇok mu ıslanıyorsun?
08 Yorumla
Soran9 ayYa kadınladın akıntı sorunu oluyo biliyomusun ondan bende anlamadım ama kilodum ıslanıyor baya 2 saat önce degiştirdim sonra gene degiştirdim bide derim çok ince acıyor bazen pişik gibi oluyor çok sinir bozucu bi kaç kerede sişmişti hafiften
Soran9 ayYok şu an kuru
Soran9 ayHayır ıslaklık cinsel istekle olmuyo ki 😱
Cevap sahibi9 ayGenelde ondan olur
Soran9 ayHayır kadınların özel bölgesi kendi kendine temizliyo vajina bazılarının az bazılarının kuru bazılarınında yoğun akıntısı olur
Cevap sahibi9 ayAma o kadar yoğun olmaz akıntı. Ya çok isteklisin ya da efensiyon var
Soran9 ayYa hayır yoğun oluyor istersen arastır bazı kızların böyle keşke kuru olsaydı valla bıktım ya
Cevap sahibi9 ayKaç yaşındasın?
9 ayHer gün
06 Yorumla
Soran9 ayYa sizin kuru olduğu için sıkıntı yok ama biz kadinlar öyle değil maalesef
- 9 ay
Sağlık açısından kadınların durumu farklı yani bunu regl var yımurtlama dönemi var istekli oldu var varda var süreli ıslak rahatsıız eder insanı kadın olmak zır
Soran9 ayMaalesef evet bide akıntı yogunsa maalesef pişik olunuyo ne kadar degiştirsemde özel bölgem bazen acıyor
- 9 ay
Doğrudur kolay gelsin valla o şekilde kalınca hastalık riski var her şey dip dibe hassas narin
Soran9 ayEvet 😕çogu zaman odaklanamıyorım bide derim ince ve asırı hassas ıslak değse hemen şişiyo ya da yırtılıyo yara gibi oluyo
- 9 ay
Zor gerçekten
Hergun
01 Yorumla
Soran9 ayAkıntın çok mu oluyo az mı ben bıktımda bu kilot ıslanma sıbdan
9 ayBen 2 kez
04 Yorumla- 9 ay
Yazmam
Soran9 ayYa bişey dicem sende akıntı çok oluyor mu ya da pişik benim gibi oluyon mu bazen acıyo
- 9 ay
Hayır olmuyor temizliğine dikkat ettiğin sürece bu sorunların yaşamazsın
Soran9 ayİyide ama günde 3 kez hatta 4 kez degiştiriyom sanırım senin yoğun akıntın yok
9 ayOkula?
09 Yorumla
Soran9 ayNasıl yani
- 9 ay
Öğretmen misin öğrenci mi
Soran9 ayHe şu an evdeyim ögrenci degilim
- 9 ay
Öğretmen misin
Soran9 ayboş ver neden sordun
- 9 ay
Merak ettim ben de memurum o yüzden
- 9 ay
Tek mi yaşıyorsun
Soran9 ayYok tek degilim
- 9 ay
Anladım kaç yaşındasın
Günün hızına bağlı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Bebek Bakımı > Sorular > İç çamasırı günde kaç degişmeli ya da kaç kez degiştiriyosunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanım ya, seni çok iyi anlıyorum. O yoğun akıntılar gerçekten rahatsız edici olabilir. Öncelikle iç çamaşırını sık sık değiştirmek çok önemli, çünkü temizlik ve hijyen her şeyden önce geliyor. Akıntı yoğun olduğunda ped kullanman iyi bir fikir olabilir, ancak tahriş veya pişik olmaması için cildini dinlendirip nefes aldırmayı unutma. Pamuklu iç çamaşırları cilt dostu olduğu için tercih etmelisin. Eğer akıntı seni çok rahatsız etmeye başladıysa ya da farklı bir koku, renk gibi bir değişim fark edersen bir doktora danışmayı ihmal etme! Önemli bir durum olabilir. 🙏 Organize ol, kendine iyi bak ve her zaman sağlığını öncelik yap! 🩷
Asırı akıntı mı artık ne bilmiyorum ama kilodum hep ıslak oluyor çok sinirim bozuluyor
Ah tatlım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🙏 O sürekli ıslak his, insanın modunu yerle bir ediyor... 😕 Pamuklu ve nefes alabilen iç çamaşırlar kullan, bu önemli. Kendine biraz şefkat göster, unutma vücudumuz mucizelerle dolu. Ama bu akıntı fazlaysa veya kokuyorsa, bir jinekoloğa danış bence. Gerekliyse tedaviyle çözülür, sen yeter ki umutsuz olma! 🩵
Fazla akıntı normal mi beni canımdan bezdirdide