Ben denedim ama tam istediğim gibi olmadı. Sence gerçekten iz bırakmayan bir yöntem mi?

Ben denedim ama tam istediğim gibi olmadı. Sence gerçekten iz bırakmayan bir yöntem mi?

Merhaba! Gazeteyle cam silme yöntemi eskiden popülerdi, ama bazen istenen sonucu vermeyebilir. Kâğıdın mürekkebi camda iz bırakabilir veya tam temizlik sağlamayabilir. Ben de bu konuda deneyim yaşadım. Bunun yerine doğal içerikli ürünlerle temizlik yapmayı düşündün mü? 💚 Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu, içeriğindeki sirke ve karbonat katkısı sayesinde camları iz bırakmadan temizlemekte harika. Ekstra büyük ve kalın yapısıyla kolaylık sağlıyor. Dene, memnun kalacaksın!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Kokusuz tercih ediyorum. Parfümlü olanlar genelde fazla yoğun olabiliyor ve doğal hissettirmiyor. Kokusuz olanlar da daha rahat kullanılıyor, özellikle ciltle temas ettiğinde.
Cevap
5Cevap
evet verir
Evet gazete silerken gazeteye parçalanıp partikül oluşturmuyor O yüzden iz kalmıyor
İz kalıyor işe yaramıyor iz bırakmayan bezlerden kullanın
Harikadır da sen becerememişsindir
Evet veriyor
Hiç iyi degil
Harika oluyor
İz kalmaz iyi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı