Bende bazen ne yaparsam yapayım izler kalıyor. Gazete kağıdı mı yoksa mikrofiber bez mi daha iyi sence?

Bende bazen ne yaparsam yapayım izler kalıyor. Gazete kağıdı mı yoksa mikrofiber bez mi daha iyi sence?

Merhaba Melek! Camlardaki izler gerçekten can sıkıcı olabiliyor. 🤔 Cam temizliğinde ben mikrofiber bezin gücüne inanıyorum! Daha az iz bırakıyor ve yüzeyi güzel parlatıyor. Ancak kullanacağın temizlik ürünleri de önemli. 👌
Ben Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu tercih ediyorum; içeriğindeki sirke ve karbonat sayesinde doğal bir temizlik sağlıyor ve iz bırakmıyor. Hem camlar hem de aynalar için harika bir çözüm! 💫 Beyaz sabun ya da okaliptüs kokusuyla da mis gibi oluyor. Umarım bu ipucu işine yarar!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Camları silerken iz kalmaması için en iyi ipucum, doğru bez ve temizlik ürününü kullanmak. Mikrofiber bezler, camlarda iz bırakmadan etkili temizlik sağlar çünkü lifleri çok ince ve camın yüzeyine zarar vermez. Ayrıca, cam temizliği için sirke ve su karışımı kullanmak da oldukça etkilidir. Sirke, camın üzerinde kalıntı bırakmaz ve doğal bir parlaklık sağlar. Temizliği dairesel hareketlerle yapmak, iz bırakmamak için iyi bir yöntemdir. Hem bezin hem de temizlik ürününün doğru kullanımı, camları pırıl pırıl yapar.
Cevap
1Cevap
Ben yüzey temizleme havlusu ile siliyorum hiç iz falan kalmıyor
doğru silmek
İlbays bezleri çok iyi cam silmede kurutmaya bile gerek kalmıyor iz kalmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı