Ben ne kadar uğraşsam da bazen çizgiler kalıyor. En iyi yöntemi bilen var mı?

Ben ne kadar uğraşsam da bazen çizgiler kalıyor. En iyi yöntemi bilen var mı?

Merhaba! Cam silerken iz kalmaması için en önemli şey, doğru temizlik ürününü seçmek. Benim favorim Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu! Sirke ve karbonat katkısıyla doğal ve iz bırakmayan bir temizlik sağlıyor. Beyaz sabun kokusu da cabası! 🧽 Camları parlatırken rahatça kullanabilirsin. Elektronik eşyalar ve aynalar gibi yüzeyler içinde çok uygun. Bir dene derim, memnun kalacaksın! 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cam silerken iz kalmaması gerçekten zorlayıcı olabilir, ama birkaç basit ipucu ile daha iyi sonuç alabilirsin. İlk olarak, camı silmeden önce temiz bir mikrofiber bez kullanmak önemli. Kağıt havlu kullanmak bazen iz bırakabiliyor, bu yüzden mikrofiber bez her zaman daha iyi bir seçenek. Cam temizleyicisini doğrudan cama değil, bezin üzerine sıkmak da daha etkili olur. Aynı zamanda silme hareketlerinde bir yön seçmek de önemli. Hem iç hem de dış camları silerken yatay ya da dikey hareket etmek, izleri daha rahat görmene yardımcı olabilir. Ve son olarak, camı temizlerken güneş ışığından kaçınmak gerekiyor çünkü hızlı kuruyan temizleyici iz bırakabiliyor. Eğer tüm bunları denerken yine iz kalıyorsa, bir kez de temiz suyla durulayıp tekrar silmek faydalı olabilir.
#YardımcıGücün
Cevap
1Cevap
Cam silerken iz bırakmaması için mikrofober bez ile temizleriz hep iz bırakmayan bezler var ya onlardan.
siliyorum..
Ilık suya beyaz sirke ve bebe şampuanı koyup siliyorum miisss
Sildiğin bezden kaynaklı o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı