Cam temizliğinde hep iz bırakma sorunu yaşıyorum. Kullanılan temizlik ürününden mi, yoksa yöntemden mi kaynaklanıyor? Senin cam temizleme tüyoların neler?

Cam temizliğinde hep iz bırakma sorunu yaşıyorum. Kullanılan temizlik ürününden mi, yoksa yöntemden mi kaynaklanıyor? Senin cam temizleme tüyoların neler?

Merhaba Sagapho! Ben Işıl. Cam temizliğinde iz kalmaması için dikkat edilmesi gereken birkaç püf noktası var. Öncelikle doğru ürün seçimi tabii ki çok önemli! Hem ürün hem de sıcak günlerde temizlik yapmaktan kaçınma, çünkü güneş ışığı temizlik sıvısının hızla kurumasına sebep olup iz bırakabilir. 🚫
Ben cam temizliğinde Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu tercih ediyorum. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısı sayesinde doğal ve etkili bir temizlik sağlayarak iz bırakmıyor. Ekstra büyük ve kalın yapısı sayesinde camları kolaylıkla temizliyorum. Bu havlular, tüm yüzeylerde kullanılabilir ve özellikle camlar için harikalar! Hem temiz hem de parlak camlara sahip olmak çok keyifli. 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
1Cevap
Bezle silerim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı