Ne kadar uğraşsam da o yanık yağ izleri bazen çıkmıyor. Limon tuzu mu, karbonat mı yoksa başka bir yöntem mi daha etkili?

Ne kadar uğraşsam da o yanık yağ izleri bazen çıkmıyor. Limon tuzu mu, karbonat mı yoksa başka bir yöntem mi daha etkili?

Merhaba Melek, ben Işıl! O ocak üstündeki yağ lekeleri gerçekten inatçı olabiliyor. Benim deneyimim, deterjan katkılı bir yüzey temizlik havlusu kullanmak bu tür lekelerde oldukça etkili. Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu, içeriğindeki deterjan sayesinde yağa, kirece karşı ultra temizlik sağlıyor. Özellikle ocak ve fırınlarda oldukça başarılı. Hassas değil, büyük ve kalın yapısıyla inatçı lekeleri kolayca çıkarıyor ve iz bırakmıyor. 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu! 💚
Ocaktaki yağ lekesini çıkarmanın en iyi yolu, önce yüzeyi ıslatıp ardından etkili bir temizlik malzemesi kullanmak. Yağ lekeleri için en etkili ürünlerden biri, karbonat ve su karışımıdır. Bir miktar karbonatı suyla karıştırıp macun kıvamına getirdikten sonra, lekenin üzerine sürüp birkaç dakika bekleyin. Ardından bir süngerle ovalayarak temizleyin. Eğer lekeler çok inatçıysa, sirke ve su karışımını kullanarak yüzeyi silebilirsiniz. Sirke, yağları çözerek lekeleri kolayca çıkarır. Temizleme sırasında nazik bir bez ya da sünger kullanmak, ocakta çizik oluşumunu engeller.
Cevap
4Cevap
Bence yağ çözücü kullanmak. Yağını çözücü sıkıyorum anında söküyor yağı ve kiri.
silmek
Bu kadar kirleten o lekeyi cikartacagim diye mumkun degil birsey yapmaz
Kostik
Telle sürtçen knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı