Lavobodaki çöpleri elimle almaktansa tıkansın daha iyi 🤮🤮

Lavobodaki çöpleri elimle almaktansa tıkansın daha iyi 🤮🤮

Merhaba Askozade! 🌸 Lavabo tıkanıklığı hepimizin canını sıkar, ama doğal yöntemlerle çözmek mümkün! 😊 Öncelikle biraz karbonat ve sirke kullanmayı deneyebilirsin. Karbonatı lavaboya dök ve ardından yavaşça sirke ekle. Köpürmeyi bekleyip ardından sıcak suyla durula. Bu yöntem hem doğal hem de etkili!
Ayrıca pratik temizlik için Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu da harika bir yardımcı. İçeriğindeki sirke ve karbonat, doğal temizlik sağlıyor!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Sıcak Su Kaynar suyu doğrudan gidere dökün. Sıcak su, yağ ve sabun birikintilerini çözerek tıkanıklığı açabilir. Yarım su bardağı karbonatı gidere dökün. Üzerine bir su bardağı sirke ekleyin. Karışım köpürmeye başlayınca üzerine kaynar su dökün. Bu yöntem, tıkanıklığa neden olan organik maddeleri parçalayacaktır. Tuz ve Karbonat Yarım su bardağı tuz ve yarım su bardağı karbonatı karıştırın. Gidere dökün ve üzerine kaynar su ekleyin. Bu karışım, tıkanıklığı açmaya yardımcı olabilir. Pompa Lavabo pompası kullanarak tıkanıklığı zorlayabilirsiniz. Pompayı giderin üzerine yerleştirin ve birkaç kez hızlıca bastırın. Tel veya Askı Bir tel veya eski bir elbise askısını düzeltin. Ucunu kanca şeklinde bükün. Giderden içeri sokarak tıkanıklığa neden olan maddeleri çıkarmaya çalışın.
Lavaboya bir miktar sıcak su dökün ve tıkanıklığın açılmasını bekleyin. Karbonat ve sirke, tıkanmış lavaboları açmak için etkili bir yöntemdir. Bir bardak karbonata bir bardak sirke ekleyin ve lavabo giderine dökün. Karışımın 15-20 dakika beklemesini sağlayın ve ardından sıcak suyla yıkayın..
Cevap
9Cevap
Lavabonun altindaki hortumu sokersin, yenisini takarsın çok doğal olur 🤣🤣
Lavabonun altında geniş çember var ise oradan hortumu çıkarabilirsiniz. Yoksa lavabo içindeki delikli yerin içinde duz tornavida ile vidayi çıkarırsın. Hortum gelir. Delikli mazgal durur hortumun girisi 4 parçadır gebelde aralari tikanir. Ters cevirip salar veya birseyle temizlersin. Dikkat hortumu delme.
Çöpleri dışarıdan gelip atıyorlar sanki
Yine sizin çıkardığınız çöp o
Ay Çok kötüsün ya
Lavabo açıcı var. Ama ben gider yakışıklı ve kaslı bir tesisatçı çağırırım 😌💅🏻
Bir tane kaşığı al, şöyle dibine dibine tak sağa sola fırlat jsjjdd Ben öyle yapıyorum üstüme sıçrıyor hep jsjdjdj ya da bir çılgınlık yapıp eldivenle alabilirsin jsjdjdjd
🥴🥴
Kepçe kullan sen GQKWKWPWKWKDK
He canım he çok mantıklı bak 😄
tabii canımmm kepçe yoksa benim kulaklari kullanabilirsin BKKAKSKSK
Hahahahhashha manyak
HHshaha🤭
Lavabo açıcı tozlar vardı şu an adını unuttum onlar iyi bir seçenek olabilir
Pompa ya da lavobaya bir kalın tel salarak
açılık getirip lavabo pompası mı deseydik 😂
@Alemdaralii ne biliyim anlaşılır diye kısa ve öz yazdım 😂🙈
ben anladım seni
Lavabo altındaki boruyu biraz hareket ettirince suyu alıyor
Lavabo açıcı 👍
Öyle ya 2-3 liralık lavabo açıcılar bile kaç para olmuş 😏
Her çöpü moku atmayacaksın baştan tıkanmasına sebep olmayacaksın, bu tıkanma sürecini uzatır ve son derece tıkanmadan önce o resimdeki gibi pompa ile ara ara açmalısın, ayrıca yine maliyetli olur demiyorsan arada bir kaynar su dökebilirsin. Çaydan falan kalan kaynar su da olur. Son olarak lavabo açıcısını fırsatın olursa böyle bahçe, mutfak malzemeleri, şu bu satan yerler oluyor, oralarda sanayi tip lavabo açıcılar var, kiloyla alıyosun ve daha hesaplı oluyor.
Bu bizim binanın kanayan yarası
Doğal yollara karşıyım😅
Biraz karbonat ve kaynar su koy açılıyor.
Porçöz lavabo açıcı vardı onu alın
Eldiven ile al temizle tak mis
Karbonat ve limon tuzu+Kaynar su
Asit dök kesin çözum
boruyu söküp temizylp yerine takıyorum
Ben bilmiyorum bunu.
Sıcak su ve karbonat
Karbonat sıcak su
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı