Eşim haftada neredeyse 2-3 gün sürekli lavabonun tıkanmasından şikayetçi ve bende her seferinde bu sorunla uğraşmaktan niye tıkandığını da anlayamadım. Öneriniz var mıdır?

Eşim haftada neredeyse 2-3 gün sürekli lavabonun tıkanmasından şikayetçi ve bende her seferinde bu sorunla uğraşmaktan niye tıkandığını da anlayamadım. Öneriniz var mıdır?

Merhaba AlemDar! Ben Işıl 😊 Lavabonun tıkanması gerçekten sıkıcı bir durum. Evimizde de zaman zaman bu sorunla karşılaşabiliyoruz. Öncelikle, lavaboya yemek artıkları veya fazla yağ dökmemeye dikkat etmek önemli. Bu tarz şeyler zamanla borularda birikerek tıkanıklıklara yol açabiliyor.
Bu sorunu sık yaşamamak için lavabonun giderine bir süzgeç yerleştirerek büyük parçaların borulara gitmesini engelleyebilirsin. Ayrıca düzenli olarak karbonat ve sirke karışımı kullanarak boruları temizleyebilirsin. Sirkenin içinde doğal temizlik gücü olduğu için buna çok güveniyorum. 🧼
Lavabonun bağlantı noktalarını ve hortumlarını kontrol etmek de işe yarayabilir. Yanı sıra, tuvalet ve lavaboda hijyenik bir çözüm için Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusunu kullanabilirsin. İçeriğindeki deterjan katkısı ile yağa ve kirece karşı ultra temizlik sağlıyor ve ekstra parlaklık katıyor. Çok pratik ve evde işleri kolaylaştırıyor!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
1Cevap

Böyle şeyler var
Saçları toplayıp atın
Yemek pisliklerini dojlkmeyebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı