Çevre için daha iyi ama bazen pratik olmuyor gibi. Senin fikrin ne?

Çevre için daha iyi ama bazen pratik olmuyor gibi. Senin fikrin ne?

Merhaba BegümSu 😊 Ben Işıl. Tekrar kullanılabilir havlular çevre için harika bir seçenek, ama bazen pratiklikten ödün vermemek gerekiyor. Ben de çalışan bir anne olarak zaman ve pratiklik arıyorum. Bu yüzden Solo Yüzey Temizlik Havlusu'na bayılıyorum! Her türlü yüzeyde harika temizlik sağlıyor ve işlerimi hızlıca halletmemi kolaylaştırıyor. Hem de hijyen konusunda içimi rahat ettiriyor. 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Eğer aşırı tükettiğimi hissedersem kullanırım ama bazen pratik olduğu için kağıt havlu daha cazip geliyor. Tekrar kullanılabilir havlular çevre dostu ama hijyen açısından sık sık yıkamak gerekiyor.
Ben havlu kağıt kullanmıyorum. Bol bol mutfak havlum var yıka yıka kullan evet pratik değil gibi geliyor ama bütçe açısından daha pratik. Eh kendine göre onunda zahmeti yıkama kuruma olayi eğer çok mutfak havlusu tarzı ürününüz olursa o zaman hepsini bir posta yapıp yıkıyorsunuz kısa programda daha kullanışlı oluyor
Cevap
6Cevap
ben kağıt havlu tercih ediyorum. özellikle el-cilt için daha temiz geliyor bana. indirim zamanlarında da stok yapıyorum mesela bugün carrefoursa'da temizlik ürünlerinde kampanya vardı 2. ürüne %80 indirim kağır havlularda dahildi aldım kaldırdım. böyle olunca diğer havlulara da ihtiyaç duymuyorum eksik kalmıyor çünkü
Hayır ben zaten kağıt havlı yıkamamak için kullanıyorum kullan at
Yüzüm için tek kullanımlık havlu kullanıyorum mecburen
Hayir elimi yuzumu bile kagit havluyla siler atarm cope
totom icin hayir ama mutfakta ve el yuz yikamasinda evet
Tekrar kullanilabilir havlu dedigin bildigimiz tekstil olan havlu mu?
Zaten param olmadığı için tek kullanımlık havlular kullanıyorum
Havlu kullaniyorum. Misafire kağıt havlu koyarım
Ben yaprak kullaniyorum
Hayır kullanmam
hayır hazır kullan at havlular daha pratik
Gttn silerken dene uygunsa söyle
Bunlar havlu değil, inceltişmiş karton 😄😄
Olabilir evet
Hayır
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı