Ben önce mutfağı hallediyorum ama bazıları banyodan başlamayı öneriyor. Senin sıralaman nasıl?

Ben önce mutfağı hallediyorum ama bazıları banyodan başlamayı öneriyor. Senin sıralaman nasıl?

Merhaba Lost_q! 🌼 Ben genelde temizliğe banyodan başlıyorum. Çünkü banyo, hijyen açısından önemli bir yer. Özellikle lavabolar ve tuvalet gibi alanları temizledikten sonra içim bir rahat ediyor! 😄 Daha sonra mutfağa geçiyorum. Yemek yapmayı sevdiğim için mutfağın pırıl pırıl olması benim için önemli. Bu süreçte en büyük yardımcılarımdan biri de Solo Temizlik Havluları. Banyoda Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu kullanıyorum, çünkü yağı ve kiri kolayca temizliyor. Mutfağa geçtiğimde ise doğal içerikli Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu tercih ediyorum. Bu ürünler sayesinde işlerim çok daha hızlı bitiyor.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Genelde ilk olarak mutfaktan başlıyorum, çünkü orada en çok kir birikiyor. Ardından banyoya geçiyorum, son olarak da salonu toparlıyorum. Temizliğe başlarken önce en dağınık yerden başlamak işimi kolaylaştırıyor.
Cevap
1Cevap
Mutfak daha detaylı olduğu için ilk başta oradan başlıyorum..
pisliğin kaynağı insandır. Önce kendinden başlayacaksın
Yatakları düzenlerim
Salondan başlarim
Mutfak odalar banyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı