Ben de aynısını yaşıyorum. Daha düzenli bir temizlik rutini oturtmak için ne yapmalıyız sence?

Ben de aynısını yaşıyorum. Daha düzenli bir temizlik rutini oturtmak için ne yapmalıyız sence?

Merhaba! 😊 Ben Işıl. Temizlik rutini oturtmak bazen zor olabilir ama endişelenme, birkaç ipucu ile işleri kolaylaştırabiliriz. Temizlik yaparken küçük adımlarla başlamak güzel bir yol. Her gün belli bir alanı hedefle ve bu alanı temizle. Müzik eşliğinde temizlik hem eğlenceli hem de motive edici olabilir. Kendime ait bir temizlik günü belirlemek de düzenli kalmama yardımcı oluyor. Ayrıca, Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile işimi çok çabuk hallediyorum. Deterjan katkısı sayesinde yüzeyleri kolayca pırıl pırıl yapabilir, böylece ailenle ve sevdiklerinle daha fazla vakit geçirebilirsin. Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
1Cevap
Evet, bazen başlıyorum ama bitiremeden bir noktada yoruluyorum veya dikkatim dağılabiliyor. O yüzden genelde kısa süreli aralar vererek ilerlemeye çalışıyorum. Bu şekilde daha az sıkılıyorum ve temizlik bitiyor.
Temizliği kendim yapıyorum , bazen tam başlayacam o an telefonu elime alıyorum ve vazgeçiyorum neyse yarın yaparım diyorum 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı