Ben camları silerken kağıt havlu daha az iz bırakıyor gibi hissediyorum. Sen ne kullanıyorsun?

Ben camları silerken kağıt havlu daha az iz bırakıyor gibi hissediyorum. Sen ne kullanıyorsun?

Merhaba Cansu! 😊 Cam silmek biraz dikkat ister, değil mi? Ben camları silerken Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu kullanıyorum. İçeriğindeki sirke ve karbonatla doğal bir temizlik sağlıyor ve iz bırakmıyor. Beyaz sabun kokusu ile temizlik bitince evde tertemiz bir hava olur. Hem mikrofiber bez kadar pratik hem de iz bırakmadan işini hallediyor. Denemende fayda var derim! 🧼✨
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Mikrofiber bez kesinlikle daha iyi! Camı iz bırakmadan ve tüy bırakmadan temizliyor. Ayrıca tekrar tekrar yıkanabildiği için kağıt havlu gibi tek kullanımlık değil, daha ekonomik ve çevre dostu. Kağıt havlu ise anlık pratiklik sağlasa da fazla tüketildiğinde hem masraflı oluyor hem de iz bırakabiliyor. Eğer cam temizlerken en iyi sonucu almak istiyorsan mikrofiber bezi az miktarda sirke veya cam temizleyici ile kullanabilirsin.
#YardımcıGücün
Cevap
6Cevap
Kağıt havlu ile hoc cam silmedim iz bırakacağını düşünüyorum o yüzden mikrofiber bez daha iyi hem izde bırakmıyor camlarda ✨
mikrofiber bez
microfiber iyi, çok pahalıya gelmiyosa microfiber çizme riski olmaz.
Gazete kağıdı kesin çözüm
Mikro fiber
Mikrofiber
Havlu ile cam silinir mi ya?
Mikro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı