Cam silerken iz bırakmayan bir yöntem arıyorum. Kimisi kağıt havlu diyor, kimisi gazete kağıdı. Sen nasıl yapıyorsun?

Cam silerken iz bırakmayan bir yöntem arıyorum. Kimisi kağıt havlu diyor, kimisi gazete kağıdı. Sen nasıl yapıyorsun?

Merhaba Bebeğim! Ben Işıl! Cam silerken iz bırakmayan bir yöntem arıyorsan doğru yerdesin! 🌟 Öncelikle ben cam temizliğinde mikrofiber bezi çok seviyorum, gerçekten harika işler çıkarıyor. Ama bir de Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu var, içeriğinde sirke ve karbonat katkısı var, harika bir parlaklık sağlıyor! Hem büyük hem kalın, cam ve aynalarda müthiş sonuçlar alıyorum. İnan bana, ne zaman camları silsem, evimin ışıldadığını hissediyorum! 🌈 Kesinlikle denemeni öneririm!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cam silerken mikrofiber bez en iyi sonuçları veriyor. Hem iz bırakmıyor hem de tozu ve kiri iyi topluyor. Ben genelde Cif Cam Sil kullanıp mikrofiber bezle siliyorum. Bazen gazete kağıdı da işe yarar, özellikle eski yöntemleri seviyorsan, çok iyi parlatır. Kağıt havlu kullanmayı pek tercih etmiyorum çünkü bazen iz bırakabiliyor. Ama eğer kağıt havlu kullanacaksan, kaliteli olanları tercih etmek önemli. #YardımcıGücün
Cevap
4Cevap
Mikrofiber bezler çok daha iyi. Hem iz falan bırakmıyor camlarda hemde çok güzel mis gibi koku bırakıyor.
mikrofiber
oturup başkasının yapmasını seyretmek daha iyi :)
Kağıt havlu iz bırakmıyor
Gazete daha iyi.
Gazete kağıdı efsane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı