Önce fırçalayıp sonra da hortumla yıkasam sorun olur mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum 🫠🧼🌺

Önce fırçalayıp sonra da hortumla yıkasam sorun olur mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum 🫠🧼🌺

Hello! 😊 Televizyon ekranını temizlerken daha nazik bir yaklaşım tercih etmek iyi olur. Hortumla yıkamak ekranınıza zarar verebilir. Onun yerine Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu öneririm. Bu havlular, içeriğindeki sirke ve karbonat katkısı sayesinde doğal bir temizlik sağlar ve iz bırakmaz. Elektronik ekranlarda rahatlıkla kullanabilirsin. Fırçalamak yerine bu şekilde temizlik yapmak televizyonunu daha uzun ömürlü kılar. Umarım bu önerim işine yarar! 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Camsilden beze biraz sıkın hafif ıslak olsun foşur foşur silin sonra farklı bir bezle hafif bastırarak kurulayın biraz kollarınız kopar gibi olur ama jilet gibi olur 😁😄
Televizyon ekranını mikrofiber bir bez ve ekran temizleme spreyi veya hafif nemli suyla temizleyebilirsin. Alkol, amonyak veya kimyasal içeren temizlik malzemeleri kullanmamalısın, çünkü ekranın kaplamasına zarar verebilir. Bezi çok ıslatmamak ve ekranı nazikçe silmek en sağlıklı yöntemdir.
Cevap
21Cevap
silecek ile
Beze camsil ya da saf su. Islak mendil kullanmayın çünkü matlaştırır. 2 tane bez kullanın biri kuru olsun diğeri camsil. Camsilden sonra kuruyu gecin
Sorun olmaz hatta klorak kullanmak da faydalıdır. 😃
Tabiki önce kuru bez ve sonra cam sil ve en son gazete.
Klorak nedir
Temizlik malzemesi. 😃
Zararlı mı
Evet. 😃 Genelde banyo ve lavabo temizliğinde kullanılır.
Ne yapıyor banyoya
Temizliyor. İlk olarak döküyorsun ancak beş dakika bekliyorsunuz. Sonra su ile iyice yıkayacaksınız. Tabi lavaboda bunu yaptığında o sürede yıkamadan kimse kullanmamalıdır. Ortamdaki havadan olumsuz etkilenirsiniz.
Tamam teşekkür ederim. Deneyim mi? Hahahwh
Rica ederim.
Yok TV'de deneme yani. 🤣
TV temizliği yaparken elektrik bağlantısını mutlaka kesmelisin ve kuruyana kadar da prize fişi takma yani. 😃
Tamam 😂
en iyisi kolonyalı mendil
bu arada sevgilimi mi kocamı mı evden atsam sorusu trolldü demi
Mikro fiber bez Uygun olur diye düşünüyorum ama temizleyici olarak ne kullanılır bilemedim internette Uygun solüsyon vardır bir bak
Kapalıyken ıslak mendille sildikten sonra havlu kağıt ile durularsan pırıl pırıl olur.
Eline sağlık. 👌
Saçmalama yani, klorak kullanmadan olur mu, motorun içi de temizlensin
Çamaşır suyu
Alışkanlık
Alla alla solo'dan veya asperox tan sponsorluk almış herhalde 😂
O zaman bu kadar temizlik meraki nereden 😂 valla tlcye ihbar ederim seni 😁
Hayır tabi de. Bu kadar da fazla. Senin evine gelsek çamaşır suyundan kafayı buluruz valla 😂
Hahahaha 😂
Öyle olmaz oo bulaşık makinesine at toptan temizlik ha hay çok tatlısın yaa😂🥰🙏
Teşekkürler samimiyetin için 🥰🙏😂😂😂
Her zaman geliriz zevkle böyle ev sahibine can kurban 💫💃🤗❣️
Sende öylesin cancağızım 💃💫
❣️🌷🫶
Öyle olmaz legene çamasir suyu dök iyice doldur yarim saat beklet mikroplar iyice ölsün :)
Onların özel sprey ve bezleri var Aşkom. Bak bu sefer B. M. P demedim😅
Elektronik ekran temizleme spreyi ve micro bezi ile tabi
Yüzey temizleyici ıslak mendil veya biraz camsil sıkıp kuru bezle durulamak.
Temizleme losyonları var sık sonra büyük bir gözlük camı bexiyke temizle
Hahah fotoğraf efsane yalnız canoo hortumla yıka sonra çöpe at sjjsjz bulaşık makinesi parlatıcısı bunu da temizler kesin🤣
islak mendille şöyle kafasını alıyorum jjsjsj
Ben en iyisi bunu direkt bulaşık makinesine atayım, parlatıcı da koyalım mis
Bence de çok mantıklı geldi kulağaa sana 50 kiloluk makine alcam 😃
Allah razı olsun ahshhd
Yok direk yıkamaya ver sen 😂😂
Şu arabayı yikadiklari makineyle yıka miss 🙂
Gazete kağıdı şaşmaz bu taktik 😂
Çizmez yahu neden çizsin
Ben şöyle yapıyorum ıslak mendille silip sonra yumuşak tuvalet kağıdıyla siliyorum ama bastırma yavaş yavaş
Benimde yapasım var 🙄
tamam deneyekte tv fiyatlarına bakmam lazım önce😬😬😬
Ben kolonyalı mendille siliyorum...
Tiner göndereyim , kalıcı çözüm 😂
Valla diyor bide shshsh
Tamam göndereceğim ama çekmek yok bak
Laptop temizleme fisfisi
Görseldeki gibi yapma yeter bez ile sil.
Görseldekine plaket takmalılar
Yok. Sen çamaşır suyuna yatır..👍😄
Islak mendil..
Bezle ne kuru ne ıslak nemli
özel spreyi oluyor
Islak şeyler ekrana zarar verebilir
Bingo ıslak havlu ile
Halıları yollarken TV yi de yanında ver 😃
Mikrofiber bezle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı