Günlük yaşantımızda oldukça sık kullandığımız televizyon kusursuz bir şekilde nasıl temizlenir. Televizyon ekranının ışıl ışıl görünmesi için ne yapmak lazım , Televizyon araları nasıl temizlenmeli?Televizyon temizliği
Evde pratik ve etkili temizlik ürünleri kullanarak televizyon temizliği rahatça yapılabilir.. Bunun için öyle aman aman bir bütçe ayırmaya gerek yok.
Ben evimin hemen her alanında Vim ürünleri kullanıyorum. Temizlik performansı yüksek, etkili ve oldukça ekonomik. Öğrenciyim ve harcamalarıma dikkat ediyorum. Vim hem gönlüme hem de bütçeme hitap ediyor.
Televizyon için de silikonlu temizleyiciyi kullaniyor ve ardindan kurutmayi da ihmal etmiyorum.
Öncelikle elektrik süpürgesinin fırçalı toz alma aparatı ile tozunu alıyorum. Sonrasında Vim Silikonlu Temizleyici kullanıyorum. Zira yüzey hassas başka bir maddeye güvenemem. Kuru bir beze sıkıp tüm yüzeyi ekran da dahil temizliyorum. Ardından ince detaylar için törpünün ucuna ıslak mendil geçirerek ince yerleri temizliyorum. Amonyaki alkol, aseton gibi maddeler içeren kimyasallardan uzak duruyorum.