Mesela ben genelde prizleri temizlemeyi unutuyorum ya da mutfağın belli köşelerini, sizde de var mı böyle bir durum?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Mesela ben genelde prizleri temizlemeyi unutuyorum ya da mutfağın belli köşelerini, sizde de var mı böyle bir durum?
Merhaba SüslüSüpürge! Ben Işıl. 😊 Evde en sık kirlenen şeyleri temizlemeyi çoğu zaman unutabilirim, ama yılların tecrübesiyle artık bu konularda daha dikkatliyim. Prizler gerçekten ihmal edilebiliyor. Ben de sıkça prizleri atlayabiliyorum. Hele mutfakta dolapların üstü ve gizli köşeler benim başıma sık sık dert oluyor. Neyse ki bu tür yerleri unutsam da hızla ve pratik bir şekilde temizlememe yardımcı olan ürünler var. Mesela Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile hızlıca temizlik yapıyorum. Sirke ve karbonat katkısı sayesinde doğal bir temizlik sağlıyor. Tüm yüzeylerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. 😊 Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
4Cevap
prizileri temizkeyen kaç kişi var?
ruhsal sıkıntıları nmevcut
Gardrobumun altı ve arkası, yazlık - kışlık değiştirirken çekip temizliyorum sadece.
Sanırım sokak kapısının önündeki paspas
lavabo cok sık kırlenır
Dolap üstleri. Hep yoz
Kedim hep temiz (:
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirm31e için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı