Selamlar :) Evimizin her zaman en çok kirlenen, dağılan ve kapısını kapatıp "sonra temizlerim ya" dediği bir odası vardır, bizde bu ardiye ve yatak odası, peki sizin evinizin en sık kirlenen odası hangisi? #BayramTemizliği
Alışveriş & Hediyeler konusunda 424 cevap paylaştı.
Evde en sık kirlenen odalar, en çok kullanılan odalar oluyor genelde. Bunları sıralayacak olursam: Mutfak, tuvalet, yatak odası, oturma odası, salon... Yani en sık mutfak kirleniyor diyebilirim.
Evin en sık kirlenen odası: Mutfak
Mutfakta yemek yaparken ocağın kirlenmesi, bulaşık çıkması, yağın dolapları kirletmesi, yemeğin yere damlaması... Mutfak kirlenmeye oldukça müsait ve çok sık kirlenen bir oda. Özellikle sık yemek yapılıyor ve sık yemek yeniyorsa bu kirlenme hızı epey artıyor. Vim Yağ Çözücü, Vim Beyaz Sabun ve Vim Arap Sabunu mutfak temizliğinde işimi epey kolaylıyor neyse ki.
WC
Sık kullanılan, sık temizlenmesi gereken ve temizliği ihmal edildiğinde mikrop yuvasına dönen tuvalet ve banyo da ikinci sırayı takip ediyor. Evin sık kirlenen bir diğer odası WC yani. Vim WC Temizleyici, sirkeli formülüyle zehirlenmeden tuvaletimi temizlememe yardımcı oluyor ve etkili temizlik sağlıyor.
Yatak odası
Yatak odası veya kendi odamız da çok vakit geçirdiğimiz ve bu nedenle çabucak kirlenen odaların başında geliyor.
Oturma odası
Özellikle misafirleri ağırladığımız alan oturma odası olduğu için oturma odası da çabuk kirlenen odalardan. Özellikle kalabalık misafirler ve küçük misafir çocukları oturma odasının kirlenmesine ve dağılmasına neden olabilmektedir. Vim Beyaz Sabun ve Vim Arap Sabunu çok amaçlı temizlik spreyleri oturma odasını temizlemeyi oldukça pratik ve eğlenceli hale getiriyor. Vim çok amaçlı temizlik spreyleri özellikle ardından bıraktıkları temizlik kokusu bir sonraki temizliğe motive ediyor.
Salon
Vim Beyaz Sabun ve Vim Arap Sabunu çok amaçlı temizlik spreyi
Salon da sık kirkenenler listemde yer alıyor. Evin salonu da oldukça sık kirleniyor. Listemin başındakiler kadar olmasa da salon da sık kirlenen odalardan ancak oturma odasında olduğu gibi Vim Beyaz Sabun ve Vim Arap Sabunu çok amaçlı temizlik spreyleri salonun temizliğini de epey kolaylaştırıyor. Aslında camlar, aynalar, ahşap mobilyalar da çok kirleniyor ancak sık kirlenen ve tozlanan yüzeyler için Vim Silikonlu Temizleyici sprey tam bir kurtarıcı niteliğinde. Silikonlu formülüyle temizliyor, parlatıyor ve kirlenmesini geciktiriyor. Vim Silikonlu Temizleyici sayesinde evimin sık kirlenen odası bile geç kirleniyor.
Benimki direk diyebileceğim mutfak Nedenine gelirsek mutfağı temizliyorum bezimi katlayıp temizliğe son damgasını koyuyorum 2 dk geçmiyor tezgahın üstünde 2 3 bardak 1 tabak çikolata paketleri ocağı ankastreyi ne zaman temizlesem annem o gün öyle bir yemek yapıp taşırıyor ki cillop gibi olan ocak sanki 1 haftadır temizlenmemiş gibi oluyor gerçekten hayallerim yıkılıyor onu öyle görünce😂
Daha çok benim odam ya.. Caddeye açılan pencere olduğu için, pencereyi de açmadan oda havalanmadığı için çok toz oluyor.. Yaklaşık 2 aydır temizlemedi eskisi gibi.. Çok kirli değil de bugün pc ve onun arkasını temizledim, çok tozlanmış.. Üşeniyorum diğer tarafları temizlemeye...
Alışveriş & Hediyeler konusunda 504 cevap paylaştı.
Evimin en çok kirlenen odası şu an mutfak ve oturma odası oluyor gadası. Ama artık onunda çaresini buldum. Yakın zamanda robot süpürge alıp süpürge işinden feragat edeceğim.